EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38371 tot 38375
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Beleggers kijken als konijnen naar een lichtbak naar wat er in Washington gebeurt

Komt er een akkoord of komt er geen akkoord over de ‘fiscal cliff’? Deze vraag zal de investeerders op de beurs van Wall Street nog wel een tijdje bezig houden. Ze kijken als konijnen naar een lichtbak naar wat er in Washington gebeurt. Voorlopig is dat nog niet bijster veel, zo blijkt uit de geruchten die ons bereiken.

Senator Majority Leader Harry Reid kwam gisterenavond met de nuchtere verklaring dat er weinig of geen vooruitgang werd gemaakt bij de besprekingen. Om het in zijn eigen woorden te zeggen: het is tijd dat we stoppen met de ‘happy talk’ en ‘specific things’ gaan doen. Of met andere woorden: er is werk aan de winkel!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

'Lagere opening AEX verwacht'

De beurs in Amsterdam opent woensdag waarschijnlijk lager. Ook de andere Europese beurzen zullen met verliezen beginnen. Beleggers blijven langs de zijlijn doordat de Amerikaanse politici weinig vooruitgang boeken met het oplossen van de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

,,De AEX opent ongeveer een half punt lager in navolging van de koersverliezen in Azië en op Wall Street. De 'fiscal cliff' blijft boven de markt hangen en er zal naar verwachting weinig risico worden genomen totdat er een oplossing is gevonden voor deze dreigende begrotingscrisis in de VS'', aldus marktanalist Derek Tol van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Fitch verlaagt beoordeling Argentinië met vijf stappen

Argentinië heeft het krediet voorlopig opgebruikt bij kredietbeoordelaar Fitch. Het ratingbureau verwacht dat het Zuid-Amerikaanse land binnenkort niet aan zijn financiële verplichtingen zal voldoen en verlaagde zijn kredietwaardigheid in één keer met vijf stappen tot een van de laagste categorieën (CC).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Fitch voorziet wanbetaling Argentinië

Fitch verwacht dat Argentinië binnenkort niet aan zijn financiële verplichtingen zal voldoen en verlaagde de kredietwaardigheid in één keer met vijf stappen tot een van de laagste categorieën (CC).

Een Amerikaanse rechter bepaalde eerder deze maand dat Argentinië voor 15 december 1,3 miljard dollar aan achterstallige leningen moet terugbetalen. Die verplichtingen stammen uit de diepe economische crisis van 2001, toen Argentinië besloot alle betalingen aan internationale schuldeisers op te schorten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Cubanen moeten na 50 jaar weer belasting betalen

Een halve eeuw lang hoefden inwoners van Cuba geen belasting te betalen. Dat geluk houdt per 1 januari op.

Een halve eeuw lang hoefden inwoners van Cuba geen belasting te betalen. Dat geluk houdt per 1 januari op.

In het nieuwe jaar wordt een reeks hervormingen van president Raul Castro van kracht die het land dichter bij een reguliere markteconomie moet brengen, waaronder dus belastingen.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs