EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38381 tot 38385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2013

Senaat stemt in met begrotingsmaatregelen

De Amerikaanse Senaat heeft in de nacht van maandag op dinsdag (lokale tijd) ingestemd met een akkoord over de staatsfinanciën. Het Huis van Afgevaardigden stemt later over de begrotingsmaatregelen.

De belangrijke deadline van 1 januari waarin er in het Congres overeenstemming zou moeten zijn, is daarmee echter niet bereikt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2013

Naderend akkoord stuwt Wall Street

Berichten uit Washington dat een begrotingsakkoord aanstaande is, zorgde maandag voor winst op Wall Street. Beleggers zullen aandachtig luisteren naar wat president Obama over de onderhandelingen te zeggen heeft. Hij houdt om 19.30 Nederlandse tijd een toespraak.

Halverwege de handelsdag stond de Dow-Jonesindex 0,5 procent hoger op 13.004,45 punten. De S&P 500-index steeg 0,8 procent tot 1414,08 punten en de Nasdaq won 1,2 procent tot 2996,17 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2013

'Hogere belasting in VS boven 450.000 dollar'

Amerikaanse gezinnen met een inkomen boven 450.000 dollar per jaar gaan vanaf volgend jaar meer belasting betalen, in een schaal die oploopt tot 39,6 procent.

Amerikaanse gezinnen met een inkomen boven 450.000 dollar per jaar gaan vanaf volgend jaar meer belasting betalen, in een schaal die oploopt tot 39,6 procent.

Daarover zijn de Democraten en Republikeinen het eens geworden. Dat stelde een hoge ambtenaar in Washington maandag.

Vicepresident Joe Biden en de Republikein Mitch McConnell zouden het ook eens zijn over een verlenging van de termijn waarin werklozen recht hebben op een uitkering.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

'Italiaanse economie in veel betere staat'

De Italiaanse economie staat er nu veel beter voor dan 13 maanden geleden toen de derde economie van de eurozone dreigde te bezwijken onder de schuldencrisis. Dat stelde de aftredende regering onder leiding van Mario Monti maandag in een 18 pagina's tellende 'analyse van een jaar in de regering'.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Beurzen boeken wereldwijd winst in 2012, behalve Madrid

De meeste grote beurzen wereldwijd hebben het jaar 2012 afgesloten met winst, vaak zelfs met winsten hoger dan 10 of 20 procent. Op kop staat de beurs in Frankfurt, die aan de vooravond van 2013 29 procent hoger eindigde dan bij de slotkoers van eind 2011. Madrid bengelt achteraan, met een verlies van 4,66 procent op jaarbasis.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs