EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38386 tot 38390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Plotse en felle stijging van de vraag naar goud- en zilvermunten

De edelmetalen goud en zilver blijven voorlopig op enkele weerstanden botsen. Voor goud ligt deze ronde $ 1.750 en voor zilver nabij de $ 35. Goud vindt wel steun bij $ 1.700 en zilver bij $ 33. De bandbreedte is dus behoorlijk klein. Het is wel belangrijk om te zien dat de steunniveaus vroeger weerstanden waren, dit is een positief signaal dat de prijs eerder aan de bovenkant zal uitbreken.

Een uitbraak kan ook gesteund worden door de sterke vraag naar goud en zilver munten. De US Mint zag de vraag naar beide munten recent exploderen. De Amerikaanse bevolking schiet blijkbaar weer wakker nu de onderhandelingen over de begroting aanslepen. Daarnaast verhoogd de kans dat de Federal Reserve weer geld moet gaan printen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Finse economie stevent af op recessie

De Finse economie lijkt in een recessie te belanden. Uit voorlopige cijfers van de overheid van het land blijkt woensdag dat de economie in het derde kwartaal voor de tweede verslagperiode op rij is gekrompen.

Het nationale statistiekbureau meldt dat het bruto binnenlands product in de periode juli tot en met september met 0,1% is gekrompen. Op jaarbasis was sprake van een krimp met 1,2%. Het betreffen voorlopige cijfers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Duitse bunds licht lager in de ochtendhandel

Duitse bunds noteren woensdag licht lager in de ochtendhandel, voorafgaand aan een veiling van Duitse obligaties en belangrijke economische data, terwijl Spanje reeds EUR4,251 miljard ophaalde.

Het Zuid-Europese land beoogde tussen de EUR3,5 en EUR4,5 miljard op te halen. Spanje veilde leningen met looptijden tot oktober 2015, juli 2019 en januari 2022. De yield op de tienjarige lening noteert in de secundaire handel op 5,3%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Spanje haalt 4,3 miljard op met leningen

Spanje heeft woensdag 4,3 miljard euro opgehaald met de veiling van drie staatsleningen.

De rente bleef hoog omdat de financiƫle markten wachten op het verzoek van het land aan de Europese Centrale Bank om Spaanse staatsobligaties op te kopen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Foto's: Advertenties voor goud in Maleisië

Mijn collega was onlangs in Maleisië en zag daar met eigen ogen hoeveel aandacht men daar geeft aan goud. Reclameposters voor goudrekeningen en goudopslag bij de bank, het is gewoon zichtbaar in het straatbeeld. Gouden munten en goudbaren kunnen rechtstreeks bij de balie van de bank gekocht worden. Het contrast met de meeste Westerse landen kan haast niet groter zijn, want hier zijn het de 'Cash For Gold' advertenties die ons met enige regelmaat om de oren vliegen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs