EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38386 tot 38390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Beurzen boeken wereldwijd winst in 2012, behalve Madrid

De meeste grote beurzen wereldwijd hebben het jaar 2012 afgesloten met winst, vaak zelfs met winsten hoger dan 10 of 20 procent. Op kop staat de beurs in Frankfurt, die aan de vooravond van 2013 29 procent hoger eindigde dan bij de slotkoers van eind 2011. Madrid bengelt achteraan, met een verlies van 4,66 procent op jaarbasis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Bill Haynes: "Mensen kopen gigantische hoeveelheid goud en zilver"

Bill Haynes, directeur van één van de oudste edelmetaal handelaren in de VS, zei tegen Eric King van King World News dat er rond de kerstdagen ongekend veel goud en zilver verkocht is. Zijn bedrijf, CMI Gold & Silver, verkocht in de drie dagen van de kerstperiode meer edelmetaal dan het in de afgelopen jaren in een week tijd wist te verkopen. Er was zelfs een klant bij die voor $6,8 miljoen aan edelmetaal bestelde.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

'Kans begrotingsdeal VS meer dan 50 procent'

Diverse Amerikaanse politici lieten zich maandag voorzichtig positief uit over de begrotingsonderhandelingen. Uiterlijk middernacht (lokale tijd) moet er een akkoord worden bereikt om te voorkomen dat er voor honderden miljarden dollar aan bezuinigingen en salarisverhogingen in werking treden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Vijfde meer jobverlies door faillissementen in 2012

Het afgelopen jaar zijn veel meer grote bedrijven, met meer dan 100 werknemers, failliet verklaard. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Hoewel het gemiddeld aantal werknemers dat door een faillissement zonder job kwam te zitten daalde, is het jobverlies door faillissementen gestegen met 20 procent, van 18.330 in 2011 tot 22.008 in 2012.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Ondanks crisis klom Bel20 bijna vijfde hoger in 2012

Euronext Brussel sluit 2012 af met een beter resultaat dan in crisisjaar 2011. En dat ondanks de aanhoudende zware schuldencrisis in de eurozone, de dreiging van een 'Grexit' voor de zomer en het regelmatig opduiken van doemscenario's over het uiteenspatten van de Europese muntunie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs