EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38396 tot 38400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 december 2012

Goud en zilver in 2013

Tegen het jaareinde wordt je bijna begraven onder de voorspellingen. Economen die bewust desinformatie verspreiden is dan even groot als degenen die serieus naar de ontwikkelingen kijken. Politici en centrale bankiers kijken alleen maar naar wat hunzelf goed uitkomt. Begrijpelijk, alles draait op vertrouwen en dat willen ze uitstralen. Vandaar dat ze vrolijk meedoen met voorspellen. En daarom moeten wij daar maar beter niet naar luisteren. De schuldencrisis is voorbij zegt Hollande. En Rutte zegt sterker uit de crisis te komen. Ook het CPB stelt elk jaar hun verwachtingen naar beneden bij met 1 tot 2 procent. Volgens CPB is de crisis alweer voorbij in 2013. Zelfs in Griekenland verwacht men weer groei voor het 5e jaar op rij. In werkelijkheid gingen ze elk jaar steeds dieper in de shit. Ook 5 jaar op rij. De economie kon inderdaad aan de gang blijven door steeds hogere schulden in het systeem te pompen. Economische groei en ook BBP is inclusief inflatie, dus als we die corrigeren voor inflatie dan staat er vanaf 2008 elk jaar een vette min.

Lees verder op thesilvermountain.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 december 2012

Fiscal cliff: alle ins en outs van de fiscale klif in Amerika

De laatste tijd duikt de term ‘fiscal cliff’ steeds vaker op in het nieuws. De fiscal cliff heeft te maken met de Amerikaanse overheidsfinanciën voor 2013 en zou een groot gevaar voor de economie kunnen opleveren. In dit artikel leest u alle ins en outs van de fiscale klif in Amerika.

De fiscal cliff is een term die wordt gebruikt voor de gevolgen waarmee de Amerikaanse regering wordt geconfronteerd aan het eind van 2012. In het verleden zijn namelijk afspraken gemaakt om de begroting in Amerika op orde te brengen (Control Act 2011). Deze afspraken treden op 1 januari 2013 automatisch in werking als er geen compromis wordt gesloten tussen de Democraten en de Republikeinen.

Lees verder op sparenofbeleggen.com
Geplaatst op: maandag 24 december 2012

Geen kerststemming op Wall Street

De beurzen in New York zijn vlak voor kerstavond met lichte verliezen de handel uitgegaan. Tijdens een ingekorte handelssessie overheerste de zorg dat de Amerikaanse politiek niet voor het einde van het jaar tot een begrotingsakoord zal kunnen komen.

Nieuws van bedrijven of uit macro-economische hoek was er nauwelijks, waardoor de politiek de handel bepaalde. Ondanks koortsachtige onderhandelingen is er nog altijd geen zicht op een begrotingsdeal. Met de feestdagen voor de deur begint de tijd echt te dringen, waarschuwden sommige politici maandag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 december 2012

Champagne wordt pas koud in zeven kilo goud

Dit gelimiteerde ding is met de hand gemaakt door Nederlanders en daarvoor zijn er per koeler zeven kilo's 20 karaats goud, nog allerlei bijzondere metalen en een hele hoop kristal gebruikt. Speciaal gemaakt voor degenen die met regelmaat high end 'champoppel-party's' organiseren. Anders zou het ietwat overdreven zijn, want deze gouden kolos kost € 550.000.

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: maandag 24 december 2012

Fiscal cliff zou lagere inkomens hard raken

Wanneer de Verenigde Staten in de spreekwoordelijke 'begrotingsafgrond' - of fiscal cliff stort, zouden procentueel mogelijk juist Amerikanen met lage en middeninkomens hard geraakt worden, volgens het in Washington gevestigde Tax Policy Center. Het debat over de fiscal cliff richtte zich tot nu toe op de belastingverhogingen voor welvarende Amerikanen, waarbij huishoudens met een inkomen boven de $100.000 voor het grootste deel geraakt worden. Toch zijn het juist de lagere inkomens die zwaarder belast zouden worden, meent het onderzoeksinstituut.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs