EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38396 tot 38400
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Vraag bedrijfsauto's in Europa zakt verder in

De vraag naar bedrijfsauto's in Europa is in oktober gedaald met 9,4 procent ten opzichte van een jaar eerder.

De vraag naar bedrijfsauto's in Europa is in oktober gedaald met 9,4 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Over de eerste 10 maanden van het jaar daalden de verkopen met 10,6 procent tot 1,4 miljoen voertuigen. In Cyprus, Griekenland en Portugal was de daling over deze periode met rond de 50 procent het grootst.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

AEX opent met winst

De beurs in Amsterdam is met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen hoger. Het akkoord in Brussel over de verdere noodsteun aan Griekenland zorgde voor opluchting onder beleggers.

De AEX-index in Amsterdam noteerde na enige minuten handelen 0,6 procent hoger op 332,93 punten. De MidKap-index klom 0,4 procent tot 518,40 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt stegen tussen 0,5 en 0,7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Fiscal cliff kan werkloosheid VS tot 9 % laten lopen

In de VS stijgt de spanning, het Congress is terug van een verlengd Thanksgiving Day weekend en dus kunnen de onderhandelingen over de ‘fiscal cliff’ opnieuw opgestart worden. De standpunten van de onderhandelaars staan nog lijnrecht tegenover elkaar.

Kort samengevat willen de democraten de belastingen verhogen, de republikeinen geven de voorkeur om bepaalde aftrekposten te elimineren. De inzet is hoog, de zenuwen staan gespannen. Het Congressional Budget Office waarschuwde dat een aanvaring met de ‘fiscal cliff’ de werkloosheid in de VS kan doen stijgen tot 9 %.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Volgende oorlog kan de ergste van alle nachtmerries worden

De recente krachtmeting tussen Israël en Hamas heeft een nieuwe fase in de oorlogsvoering ingeluid. Op de eerste plaats was er de Iron Dome, het Israëlisch anti-rakettensysteem dat steeds beter blijkt te functioneren. De opgedane ervaringen in de afgelopen weken laten toe om deze ijzeren koepel nog verder te perfectioneren.

Toevallig waren enkele weken voor het uitbreken van het conflict een aantal geeks in Tel Aviv samengekomen voor een meeting onder de titel HLS2012. De deelnemers aan de conference bogen zich over cyber-beveiliging en over de oorlogsvoering van de toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

'AEX begint hoger na Griekse deal'

De beurs in Amsterdam opent naar verwachting met winst. Ook de andere Europese beurzen zullen stevig hoger openen.

Het akkoord in Brussel over de verdere noodsteun aan Griekenland zorgt voor opluchting onder beleggers.

,,De AEX opent 1 tot 3 punten hoger na het bereiken van een zeer complexe Griekse schuldendeal. Het akkoord is onhoudbaar en onrealistisch, maar er is weer wat tijd gewonnen. Een faillissement van Griekenland is voorlopig afgewend en de markten zullen daar positief op reageren", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs