EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38411 tot 38415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 januari 2013

Daling huizenprijzen vs. verzet bij uithuiszettingen

Amsterdam: In de tijden van stijgende werkloosheid, armoede en topinkomens in eurozone en gesjoemel met EU subsidies, zijn prijzen van woningen al jaren niet zo laag geweest als nu. Huizenprijzen zijn vorig jaar wellicht met 7% gedaald, terwijl het jaar ervoor ook niet beter was.

Donderdag as. maakt de NVM, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland, naar verwachting bekend dat de huizenprijzen vorig jaar wellicht 7 procent zijn gedaald.

Lees verder op openhandel.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2013

AIG overweegt Amerikaanse staat aan te klagen

De Amerikaanse verzekeraar AIG, die in 2008 door de overheid moest worden gered met steun van in totaal 182 miljard dollar, overweegt nu de staat aan te klagen over de voorwaarden van de redding. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. Het bestuur van AIG komt morgen bijeen om over de zaak te praten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2013

Aandelenbeurzen Wall Street boeken verlies

De aandelenbeurzen op Wall Street hebben verlies geboekt. In afwachting van de cijfers van Alcoa deden beleggers het rustig aan en de stemming was niet erg optimistisch. Het aluminiumconcern geeft na het slot van de handel in New York het startsein voor het jaarcijferseizoen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

Covered bonds minder nodig voor liquiditeit

De vraag van banken naar covered bonds zal mogelijk iets afnemen, nu het Bazels comite ook andere beleggingscategorieen laat meetellen voor de toekomstige liquiditeitseis LCR. Dat stellen obligatie-analisten van ING dinsdag in een rapport.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

Wall Street omlaag in afwachting van cijfers Alcoa

De aandelenbeurzen in New York stonden dinsdag in de middaghandel flink lager. De handel was erg voorzichtig in afwachting van de resultaten van Alcoa. Het aluminiumconcern geeft na het slot van de handel in New York het startsein voor het jaarcijferseizoen.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs