EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38411 tot 38415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Belgen zeer somber over spaarvermogen

Het Belgische consumentenvertrouwen is in december nog verder gezakt nadat het in november al het laagste punt sinds maart 2009 had bereikt. Dat is louter het gevolg van fors verslechterde vooruitzichten van de consumenten over hun toekomstig spaarvermogen. "Het is al van medio jaren tachtig geleden dat de gezinnen zich zo negatief hebben uitgelaten over hun verwachtingen om geld opzij te kunnen leggen", zegt de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

‘Wall Street begint met winst’

De aandelenbeurzen in New York beginnen dinsdag waarschijnlijk met winst. De hoop op een akkoord over de aanpak van het Amerikaanse begrotingstekort blijft zorgen voor opluchting onder beleggers.

President Barack Obama zou de Republikeinen maandag een compromisvoorstel hebben gedaan waarin hij het plan om de belasting te verhogen voor rijke Amerikanen afzwakt. Een oplossing voor de begrotingscrisis lijkt daarmee een stapje dichterbij gekomen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Deadline bankregels definitief overschreden

Slechts 11 van de G20 landen hebben de boel op orde en zijn klaar om de regels in te voeren. Eerder liep de introductie onder meer vertraging op in de Verenigde Staten. Door het akkoord moet de omvang van de kapitaalbuffers die banken aanhouden in 6 jaar verdrievoudigen. Daarmee moet voorkomen worden dat banken massaal aan de bedelstaf raken in het geval van een nieuwe crisis.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Crisis in de bouw......

Sinds het begin van 2009, de start van de crisis, zijn er 37.000 arbeidsplaatsen verloren gegaan onder de cao Bouwnijverheid. De bouwsector als geheel mist tussen de 40 en 50.000 arbeidsplaatsen. Er gaan nu anderhalf keer zoveel bouwbedrijven failliet dan in economisch voorspoedige tijden. Het aantal werkgevers met een bouwbedrijf is sinds begin 2009 teruggelopen met 1.600.

Lees verder op fnvbouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Eén op zeven makelaars verwacht komende twee jaar failliet te gaan

Dat blijkt uit een onderzoek van NRC Handelsblad en onderzoeksbureau OverheidinNederland.nl onder makelaars in Nederland. Bijna vijfduizend werden aangeschreven, 620 reageerden. Als hun verwachting uit komt, gaan honderden makelaarskantoren de komende tijd failliet.

Lees verder op nrc.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs