EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38421 tot 38425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

In welk land kun je in 2013 het beste geboren worden?

Meestal is pas achteraf te zeggen of iemand op het juiste moment op de juiste plaats was, maar de Economist Intelligence Unit (EIU, een zusterbedrijf van het tijdschrift The Economist) heeft geprobeerd in kaart te brengen waar jongeren in 2030 de meeste kans hebben op een voorspoedig, stabiel en gelukkig bestaan. Oftewel, op welke plaats baby's dit jaar het beste geboren kunnen worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

Werkloosheid, armoede en 'topinkomens' in eurozone gestegen!

Er schijnt geen goed nieuws meer uit Brussel te komen. Er zijn momenteel drie soorten stijgingen in eurozone. De stijging van armoede en werkloosheid, evenals opmerkelijk: de aantal topinkomens in publieke sector!

Terwijl EU voor groeiende armoede waarschuwt, is een stijging van werkloosheid in eurozone - in 2012 ongeremd doorgegaan en is in November 2012 op 11,8 procent van de beroepsbevolking uitgekomen. Dat maakte het Europese bureau voor de statistiek Eurostat dinsdag bekend.

Lees verder op openhandel.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

'Het onverzadigbare socialistische verlangen naar uw geld'

Naast kritiek heeft de belastingsvlucht van de Franse acteur Gérard Depardieu hem ook veel sympathie vanwege zijn landgenoten opgeleverd, merkt de Spaanse krant ABC op:

Naast kritiek heeft de belastingsvlucht van de Franse acteur Gérard Depardieu hem ook veel sympathie vanwege zijn landgenoten opgeleverd, merkt de Spaanse krant ABC op:

‘Misschien omdat een steeds groeiend aantal mensen beseffen dat de sociale staat niet oneindig kan worden uitgemelkt. Dat het onverzadigbare verlangen van de Socialisten naar de welvaartstaat - aan de welke ze hun succes danken - niet langer kan worden gefinancierd. Dat niet enkel de rijken, maar ook de middenklasse het moe is om voor een mammoetstaat te betalen in dewelke de grens tussen solidariteit en populisme  steeds onduidelijker wordt.

In Frankrijk, het geboorteland van Depardieu, betaalden de 10% rijksten in 1975 ruim 62% van de inkomensbelasting. Vorig jaar was dat al 74%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

'Woningverkopen op laagste niveau in jaren'

De NVM, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland, maakt donderdag naar verwachting bekend dat de huizenprijzen vorig jaar met dik 7 procent zijn gedaald.

In de laatste maanden van het jaar was er nog een run op koopwoningen, maar het is maar de vraag in hoeverre dat verdere prijsdalingen heeft kunnen voorkomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

Dr. Doom verwacht een 10% correctie van de goudprijs

Marc Faber hing vanmorgen aan de lijn met CNBC om zijn visie op de beurzen af te geven. Faber is – hoe kan het ook anders - negatief over de financiële markten, meer bepaald de groeilanden (Vietnam, China, Japan). De aandelen in de opkomende landen hebben er al een geweldige rally opzitten, dus is het tijd voor een pauze, aldus Faber.

Marc Faber is in feite over alle markten negatief, gezien de gigantische beursrally sinds de bodem van maart 2009, maar omdat er zoveel monetaire interventies zijn door de centrale banken is het moeilijk om tegen de markten te speculeren.

Ook voor goud verwacht Faber wellicht nog een correctie van zo’n 10%, maar hij verkoopt zijn goud niet omdat het als een verzekering fungeert in zijn portefeuille.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs