Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 38421 tot 38425
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

WGC: Trends goudmarkt in derde kwartaal 2012

WGC: Trends goudmarkt in derde kwartaal 2012 De World Gold Council (WGC) heeft vandaag haar nieuwste rapport vrijgegeven over de goudmarkt in het derde kwartaal van 2012. De vraag naar goud was in het derde kwartaal van dit jaar met 1.084,6 ton ongeveer 10% hoger dan in het vorige kwartaal. Vergeleken met hetzelfde kwartaal van vorig jaar was de vraag naar het edelmetaal echter 11% lager. Vooral de vraag naar munten en baren was lager dan een jaar geleden, de vraag naar goud voor ETF's en andere beleggingsproducten nam dit jaar juist wat toe.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

Zwakke economie weegt op beurzen

De Europese beurzen gingen donderdag omlaag nadat bleek dat de eurozone weer in een recessie is beland. Daarnaast zorgden een somber bericht over de Amerikaanse arbeidsmarkt, de oplopende spanning in het Midden-Oosten en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten voor een cocktail van slecht nieuws.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

Wall Street opent vlak

In New York zijn de Amerikaanse beurzen donderdag vlak geopend. Slecht nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt, een tegenvallende omzet van Wal-Mart, oplopende spanningen in het Midden-Oosten, een recessie in de eurozone en een dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten hielden beleggers langs de zijlijn.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

Griekenland haalt weer geld op

Griekenland heeft donderdag een kleine 1 miljard euro opgehaald bij de veiling van kortlopend staatspapier. Dat maakte het Griekse agentschap voor staatsleningen donderdag bekend.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

'Lagere opening Wall Street'

De Amerikaanse beurzen openen donderdag naar verwachting lager. Slecht nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt, een tegenvallende omzet van Wal-Mart, oplopende spanningen in het Midden-Oosten, een recessie in de eurozone en een dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten houden beleggers langs de zijlijn.

Voorbeurs werd bekendgemaakt dat de uitkeringsaanvragen in de VS vorige week zijn uitgekomen op 439.000. Dat aantal lag ver boven de 375.000 aanvragen die economen hadden voorzien. Volgens het ministerie van Arbeid is de sterke stijging het gevolg van de storm Sandy waardoor duizenden Amerikanen hun baan kwijtraakten.