EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38436 tot 38440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Wall Street begint met fors verlies

In New York zijn de aandelenbeurzen vrijdag met forse verliezen begonnen. De politieke impasse rond de aanpak van de fiscal cliff blijft de beurzen parten spelen nu de hoop op een begrotingsdeal voor het einde van het jaar lijkt te zijn vervlogen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Tweede helft redt beursjaar 2012

Het jaar 2012 is het jaar van het aandeel geworden. Dat komt echter geheel door het tweede halfjaar. Absolute topper in de tweede helft: KLM met +92%. Flopper is KPN (-52%).

Het jaar begon niet slecht. In de eerste drie maanden van 2012 steeg de AEX 3,5%. Het tweede kwartaal ging de index echter 5% achteruit, waardoor over de eerste zes maanden een verlies van 1,6% resteerde. Het herstel kwam in de zomer, met een prima julimaand (+6%).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Banken kregen in 3 jaar 1.600 miljard staatssteun in Europa

Tussen 2008 en 2011 werd voor 1.600 miljard euro staatsteun vrijgemaakt voor de banken in de Europese Unie, blijkt uit een rapport van de Europese commissie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Doorzichtig goud ontrafeld

Een dunne goudlaag is praktisch ondoorzichtig, maar met een rooster van minuscule gaatjes erin, laat zo'n goudlaag verrassend veel licht door. Het mechanisme hierachter stond bijna een decennium ter discussie, maar is nu door onderzoekers van de Universiteit Leiden, FOM en FOM-instituut AMOLF ontrafeld. Samen met collega's uit China en Frankrijk publiceerden ze hun ontdekking gisteren in het vooraanstaande wetenschappelijke tijdschrift Nature.

Lees verder op nieuwsbank.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

‘Wall Street opent flink lager’

De aandelenbeurzen in New York openen vrijdag naar verwachting flink lager. De politieke impasse rond de aanpak van de fiscal cliff blijft de beurzen parten spelen nu de hoop op een begrotingsdeal voor het einde van het jaar lijkt te zijn vervlogen.

De Republikeinse leider John Boehner trok donderdag zijn plan terug om gezinnen met een inkomen van boven de 1 miljoen dollar meer belasting te laten betalen. Reden daarvoor was het ontbreken van voldoende steun van zijn eigen partij. Bij het uitblijven van een deal treden aan het begin van 2013 automatisch maatregelen in werking die een zware wissel zullen trekken op de Amerikaanse economie.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs