EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38441 tot 38445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 23 december 2012

Sombere Grieken vertrouwen regering

Veel Grieken hebben vertrouwen in de regering ondanks de nieuwe pijnlijke bezuinigingen die zij moet doorvoeren.

Maar de Grieken blijven desondanks pessimistisch over de toekomst. Dat blijkt uit onderzoeken die zaterdag werden gepubliceerd in twee Griekse kranten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2012

Alle hens aan dek voor de Nederlandse economie

De aandelenmarkten zullen in de verkorte handelsweek in de ban blijven van de perikelen tussen de Republikeinen en Democraten om de dreigende... meer...

Alle hens aan dek voor de Nederlandse economie is de boodschap van de economen Willem Vermeend en Rick van der Ploeg. Zij verwachten voorlopig geen groei. Dat is mede het gevolg van de zwakke punten in onze economie. Nederland is op verschillende internationale ranglijsten gezakt, zoals op het terrein van innovatie, onderwijs, onderzoek en wetenschap, vestigingsklimaat en  productiviteit. Met het huidige regeerakkoord zullen deze zwakke punten,die remmend werken op onze groei, niet worden weggenomen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2012

Soepeler met Spanje

Brussel wil soepeler met Spanje omgaan ten aanzien van het terugdringen van de omvang van het Spaanse begrotingstekort. Om de Europese maxima te halen krijgt Spanje meer tijd, meldde zaterdag het Spaanse dagblad El País. El País stelt in Brussel te hebben vernomen dat het land 1 of 2 jaar extra krijgt om aan de begrotingseis te voldoen. De Europese Commissie heeft dit al aanvaard.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

Grafieken: 11 Europese vastgoedbubbels

Businessinsider heeft de ontwikkeling van de huizenprijzen in verschillende Europese landen nog eens goed bekeken en komt tot de conclusie die op veel plaatsen sterk zijn gestegen. Tussen 1993 en 2011 werden koopwoningen in Londen gemiddeld drie keer zo duur, in België en Nederland stegen de prijzen in dezelfde periode minstens zo hard. Opvallend is dat de daling van de huizenprijzen in sommige landen al is ingezet, terwijl deze elders gewoon zijn blijven stijgen na het uitbreken van de crisis.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

Zijn Amerikaanse staatsobligaties de ultieme bubbel?

Amerikaanse staatsobligaties leveren door de uitzonderlijk lage rente bijna niets op. Wanneer men de rente op een obligatie met een looptijd van 10 jaar zou corrigeren voor de inflatie blijft er zelfs een negatief rendement over. Desondanks profiteren obligatiebeleggers, want in de afgelopen 33 jaar stegen de 'Treasuries' bijna onafgebroken in waarde.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs