EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38441 tot 38445
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

'Lagere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen waarschijnlijk lager openen. Beleggers lijken wat winsten te gaan nemen na de sterke koerswinsten van vorige week.

De aandacht blijft gericht op de onderhandelingen in Washington over de dreigende begrotingscrisis en de gesprekken in Brussel over Griekenland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

IMF neemt Italiaanse banken onder de loep

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) bekijkt begin volgend jaar hoe de Italiaanse banken er voor staan. Dat zei het hoofd van de Italiaanse bankenassociatie ABI, Giuseppe Mussari, maandag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Spaanse banken krijgen 37 miljard euro uit Europees noodfonds

De eurolanden gaan in eerste instantie 37 miljard euro vrijmaken voor de herkapitalisering van genationaliseerde Spaanse banken, meldt de Spaanse minister van Financiën Luis De Guindos maandag bij aanvang van een bijeenkomst van de ministers van Financiën van de eurolanden (Eurogroep).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

België leent nog goedkoper

De Belgische schatkist heeft voor bijna 3,2 miljard euro aan staatspapier geveild met looptijden variërend van 5 tot 10 jaar. Het was de laatste veiling in het beste jaar ooit voor de Belgische obligaties. De rentes om te kunnen lenen, lagen nooit eerder zo laag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Spanje: eerste bankensteun kost 37 miljard

De eerste kapitaalinjectie in de zwakke Spaanse bankensector met Europees steungeld gaat 37 miljard euro kosten. Dat heeft de Spaanse minister van Economische Zaken Luis de Guindos gezegd.

Eerder op de dag meldde de Spaanse krant El Pais dat de Spaanse regering tussen de 40 en 42,5 miljard euro aan Europese steun wil aanvragen om de noodlijdende bankensector te ondersteunen. Spanje kreeg in juni 100 miljard euro aan Europese steun toegezegd voor zijn banken.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs