EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38446 tot 38450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

'Meer tijd voor Spanje en Frankrijk om tekort weg te werken'

De Europese Commissie geeft Spanje en Frankrijk meer tijd om te zorgen dat hun begrotingstekort onder de Europese norm van 3 procent van het bruto binnenlands product (bbp) valt.

Dat schrijft de Spaanse krant El Pais zaterdag. Frankrijk zou tot 2014 krijgen, in plaats van tot 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

ECB-bestuurder heeft geen zorgen over inflatie

Europa hoeft zich geen zorgen te maken over inflatie. Die ligt naar verwachting in 2013 onder de 2 procent, volgens een van de bestuurders van de Europese Centrale Bank, Jörg Asmussen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

Russische centrale bank zet nominale waarde op goud- en zilverbaren

De Russische centrale bank heeft nieuwe gouden en zilveren baren uitgegeven die in het teken staan van de olympische spelen van 2014. Dit sportevenement zal plaatsvinden in de Russische stad Sotsji. De baren zijn bijzonder omdat ze voorzien zijn van een nominale waarde in roebels. Ze hebben tevens de status van wettig betaalmiddel gekregen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street bezwijkt onder zorgen fiscal cliff

Wall Street is vrijdag met verlies gesloten nadat duidelijk werd dat een spoedige deal tussen het Witte Huis en het Congres over het vermijden van de fiscal cliff er niet in lijkt te zitten.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,9% lager op 13.191,00 punten. De breed samengestelde S&P 500 daalde eveneens 0,9% tot 1.430,15 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 1,0% inleverde tot 3.021,01 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 22 december 2012

Wall Street in mineur om fiscal cliff

De politieke impasse over de Amerikaanse begroting zorgde vrijdag voor flink verliezen op Wall Street. Beleggers vrezen dat er dit jaar geen akkoord meer zal worden gesloten over de aanpak van de staatsschuld. Daardoor neemt de kans op een nieuwe economische recessie toe.

De toonaangevende Dow-Jonesindex sloot 0,9 procent lager op 13.190,84 punten. De brede S&P 500 zakte ook 0,9 procent, tot 1430,15 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq sloot 1 procent lager op 3021,01 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs