EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3846 tot 3850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

"Westerse banken hebben ruim 20 miljard dollar Russisch geld witgewassen"

Westerse banken waren de voorbije jaren betrokken bij een massale witwasoperatie van crimineel geld uit Rusland. Dat zegt althans het 'Organized Crime and Corruption Reporting Project' waarover de krant The Guardian bericht. Het zou gaan om minstens 20 miljard dollar, dat tussen 2010 en 2014 uit Rusland werd versluisd. Moldavië en Groot-Brittannië speelden een sleutelrol, zo blijkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Noorwegen gaat eerste tunnel voor schepen bouwen

Noorwegen heeft plannen om de eerste tunnel ter wereld voor schepen te bouwen. De overheid lijkt – na meer dan een eeuw vergaderen – groen licht te hebben gegeven voor de aanleg. Met de bouw van de tunnel met een lengte van 1,7 kilometer is een bedrag van 280 miljoen euro gemoeid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Beursblik: ECB bouwt QE in loop van 2018 af

De Europese Centrale Bank (ECB) gaat zijn opkoopprogramma QE in de loop van 2018 verder afbouwen en kan tussentijds ook de negatieve depositorente eenmalig verhogen, maar een nieuwe reeks renteverhogingen zal pas tegen eind 2019 worden gestart. Dat voorspelde Pictet Wealth Management donderdag in een rapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Bitcoin voor Beginners: dit is alles wat je moet weten over blockchain

Bitcoin is nog steeds de grootste en belangrijkste cryptomunt ter wereld. Maar Bitcoin is in feite een afgeleide van de nieuwe blockchain technologie. Blockchain heeft het potentieel om de wereld te veranderen. Sommige noemen blockchain ‘internet met waarde’. En dat vat in feite veel samen. Dit is alles wat je als beginner moet weten over blockchain.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

Gruwen van Luxemburg, Slowakije en Finland

Het Brexit-spel gaat op de wagen en het kan de Britten nog wel eens zwaar gaan tegenvallen, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Ze willen ons kwijt, dát is waar, maar wel met een deal die heel gunstig zou uitpakken voor Groot-Brittannië. En daar lijkt het in de verste verte niet op.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs