Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 3846 tot 3850
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 december 2016

16 tips om slimmer om te gaan met je geld

Slim Beleggen heeft niet alleen als doel het beste beleggingsadvies te bezorgen, maar ook om mensen te leren omgaan met geld. Onderstaande leren we niet op school, nochtans is het een van de belangrijkste dingen in het leven. Deze 16 tips leren jou slimmer omgaan met je geld.

De ene tip is al gemakkelijker toe te passen dan de andere. De ene tip is voor ene nuttig en de andere tip voor de andere. Maar door deze tips toe te passen, zullen je persoonlijke financiën er een groot stuk op vooruit gaan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 26 december 2016

'Brexit biedt Britten ook kansen'

Het Verenigd Koninkrijk moet vertrouwen hebben in het aanstaande vertrek uit de Europese Unie. 

Dat zegt Mervyn King, voormalig president van de Britse centrale bank Bank of England (BoE) in een interview met de BBC. Volgens King biedt de brexit onder meer kansen op het gebied van economische hervormingen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Ook Brussel in verzet tegen Europese begrotingsregels

Na Vlaanderen gaat ook Brussel in het offensief tegen de Europese begrotingsregels, schrijft De Standaard vandaag. Investeringen in onder meer de tunnels dreigen Brussel te versmachten als de regels niet worden aangepast, waarschuwt een ruime meerderheid in het Brussels Parlement.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Wat is preppen?

Wat is preppen? Deze vraagt stelt Ancilla van de Leest, lijsttrekker van de Piratenpartij aan Jeroen Klaassen van de Prepshop.nl. Een zeer prettig en uitgebreid gesprek over preppen, ofwel voorbereid zijn op het onbekende. Wat is de mindset die past bij het vergroten van je zelfredzaamheid? Waar moet je je precies op voorbereiden? En voor hoe lang? Met de huidige economische, demografische, geopolitieke, politieke en milietechnische toekomst is het verstandig om je af te vragen hoe de wereld er over een tijdje voor zal staan.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 26 december 2016

Welke woning koop je in Europa met 200.000 euro?

Hoe oostelijker een land gelegen is in Europa, hoe lager de prijs van vastgoed daalt. Ook Spanje en Portugal zijn relatief goedkoop. Dat blijkt uit de vijfde editie van de jaarlijkse Property Index van Deloitte, die de residentiële vastgoedmarkten in Europa vergelijkt. In Hongarije, Polen en Portugal krijgt men voor 200.000 euro gemiddeld een woning van ongeveer 200 m². In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is dat respectievelijk maar 39 m² en 50 m². België bevindt zich samen met Nederland en Duitsland midden in het peloton met een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Op het niveau van de steden is het verschil nog groter. In Londen zou men voor 200.000 euro maar 11 m² kunnen kopen. In Brussel is dat 69 m², in Gent 78 m² en in Antwerpen 75 m².