EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38456 tot 38460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Grieken innen nog altijd te weinig belasting

Griekenland is er nog altijd niet in geslaagd zijn belastinginning op orde te krijgen. Dat heeft een speciale taakgroep van de Europese Unie die helpt met het herstel van de Griekse economie gemeld.

De groep kwam maandag met een kwartaalrapport over het land. Griekenland heeft blijkens het rapport nog altijd moeite om oude belastingclaims te innen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Bundesbank vreest forse economische krimp

Vooral in de Duitse industrie is sprake van forse afkoeling, aldus de Bundesbank. De Duitse economie toont nu al het gehele jaar afzwakkende groei. De grootste economie van Europa groeide in het eerste kwartaal met 0,5 procent, met 0,3 procent in het tweede en met 0,2 procent in het derde kwartaal. Voor heel 2012 rekent de Bundesbank op een groei van 0,7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

10 landen met de grootste goudvoorraden

Goud is goed in ongewisse tijden. Centrale banken kopen het vooral als het economisch klimaat onzeker is. Er gaan stemmen op dat leden van de eurozone maar hun goudvoorraden moeten aanspreken als onderpand voor hun staatsschulden en om de rente op uitgifte van staatsobligaties laag te houden.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Pensioenfondsen 143 miljard euro rijker in 12 maanden

De afgelopen 12 maanden is het totale bezit van de Nederlandse pensioenfondsen gestegen van 838 naar een nieuw record van 981 miljard euro. Goed nieuws: de fondsen hebben nu meer bezit dan pensioenverplichtingen, kort door de bocht: er is geld over.

De stijging van de totale activa van de gezamenlijk Nederlandse bedrijfstak en -ondernemings pensioenfondsen komt doordat de ingelegde pensioenpremies de pensioenuitkeringen (nog) overtreffen. Ook draaien de pensioenfondsen rendementen van meer dan 10% door beleggingsbeleid.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Rente op staatsschuld PIIGS-landen gaat omlaag!

Een jaar geleden rond deze tijd was Italië volop in het nieuws vanwege de sterk gestegen rente op de staatsschuld. Op een 10-jaars lening uit dit land vroeg men eind 2011 een rente van 7%, een niveau dat volgens sommige sommige economen volstrekt onhoudbaar is bij een omvangrijke staatsschuld. Afgelopen zomer was Spanje aan de beurt, want ook dat land moest op een gegeven moment meer dan 7% rente betalen op een 10-jaars lening. Sindsdien bleef het rustig en begon de rente op de schuld van PIIGS-landen te dalen!

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs