EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38476 tot 38480
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Goud: recordprijzen voor 2013 verwacht

Goud stijgt al twaalf jaar aan één stuk door. Dat is een record en het lijkt er op dat er nog tenminste één jaar aan deze opmars kan worden toegevoegd.

Volgens 16 analisten, gepolst door Bloomberg, is de verwachting dat goud komend jaar elk kwartaal zal stijgen. Aan het einde van 2013 zal de goudprijs dan rond de 1,925 dollar per ounce noteren; een premie van 11 procent als wordt gekeken naar de huidige koers.

Lees verder op optieblog.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Eéé op de drie bedrijven heeft financiële zorgen

Eén op de drie bedrijven in Nederland heeft financiële zorgen. Deze bedrijven krijgen moeilijker kredieten en leningen en hebben vaker te maken met klanten die laat of niet betalen.

Dit blijkt maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek over het vierde kwartaal van 2012. Voornamelijk bedrijven in de landbouw (48 procent) en bouwsector (47 procent) hebben hier last van. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Damrak vlak van start

Het Damrak houdt zich bij opening goed staande na de opmars van vorige week. Blikvanger is het aandeel Dockwise, dat omhoog schiet na een overnamebod door baggeraar Boskalis.

De beurs in Amsterdam opende aanvankelijk in de min. Ook de andere Europese beurzen begonnen met verliezen. Beleggers namen gas terug na 5 winstbeurten op rij. De ogen bleven daarbij gericht op Brussel waar de onderhandelingen over verdere noodhulp aan Griekenland worden vervolgd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Zijn we op weg naar een ramp van Bijbelse afmetingen?

Aan doemdenkers geen gebrek tegenwoordig, maar de waarschuwingen van sommige van die superpessimisten kunnen we niet zo maar langs ons neer leggen. De legendarische investeerder Jeremy Grantham, verbonden aan GMO, heeft een wereldbeeld voor ogen dat ons even de daver op het lijf joeg.

Oordeel zelf: de wereld is op weg naar een ramp van Bijbelse afmetingen, tenminste als we Grantham mogen geloven. De wereld heeft volgens de man een permanente “paradigm shift” ondergaan, waarbij het aantal mensen dat op aarde leeft een kritische grens heeft overschreden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Wal-Mart roept Black Friday uit tot beste ooit

Vrijdag was het langverwachte moment aangebroken: de dag na Thanksgiving worden de eindejaarsverkopen in de VS op gang geschoten. We krijgen nu een koopgolf in de distributiesector die zal aanhouden tot de avond voor oudejaar. Voor de winkelketens is dit zonder enige twijfel de belangrijkste periode van het jaar.

Wal-Mart werd letterlijk bestormd door koopjesjagers. In totaal werden 10 miljoen transacties geregistreerd, wat neerkomt op 5.000 transacties per seconde. Bill Simon, CEO van de grootste warenhuisketen in de wereld, liep Black Friday uit tot de beste ooit en bedankte de 1,3 miljoen medewerkers van het bedrijf.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs