EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38476 tot 38480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

SBM helpt AEX aan winst

De Europese effectenbeurzen kwamen donderdag nauwelijks van hun plaats. Beleggers namen wat gas terug nu de Amerikaanse begrotingsonderhandelingen weer in een impasse lijken te verkeren. In Amsterdam hield de AEX het hoofd boven water dankzij een koerssprong van maritiem dienstverlener SBM Offshore.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

De Redders van de Wereld

Ze kunnen geen goud drukken, maar wel net zoveel miljarden papiergeld als de Centrale Bankiers zelf willen, met goud zouden ze dat nooit kunnen doen, omdat goud niet kan worden gemaakt uit niets. Dat is waarom goud en zilver, als munt, de tand des tijds heeft doorstaan​​. Immers, goud is "voor eens en altijd geld!"

De FED zal doorgaan met het drukken van $40 miljard per maand in hypotheek gesteunde zekerheden. Ze zullen ook daarbovenop $45 miljard per maand langlopende staatsobligaties aankopen, in totaal dus $85 miljard per maand bij drukken! Als de kortlopende obligaties opraken, worden langlopende Staatsobligaties gekocht, zonder verkoop van andere obligaties om de toenemende geldstroom te compenseren, het zogenaamd steriliseren van de geldhoeveelheid, dit is dus inflatie stimulerend. Erger nog, de rente blijft op bijna nul totdat de werkloosheid daalt tot onder 6,5%, van het huidige 7,7% niveau, de eerste keer dat een grote centrale bank haar monetaire beleid rechtstreeks verbindt aan een economische indicator.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Video: Een uur met Kyle Bass

Kyle Bass zag de crisis op de Amerikaanse huizenmarkt aankomen en verwachtte ook de Europese schuldencrisis die er achteraan kwam. In een lezing van een uur geeft Kyle Bass, oprichter van Hayman Capital Management, zijn visie op de huidige toestand van de wereldeconomie. Hij zoomt in op de alsmaar groeiende balansen van de grootste centrale banken, de situatie in Europa en de problematische situatie waarin Japan zich genesteld heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Consumptie daalt flink na btw-verhoging

Nederlandse huishoudens hebben in oktober, de eerste maand na de verhoging van het hoge btw-tarief, 2,4 procent minder uitgegeven dan een jaar eerder.

Dat is de sterkste krimp van de consumptie in de afgelopen 3 jaar, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Australische goudvoorraad ligt voor 99,9% in Londen

De Australische goudvoorraad van ongeveer 80 ton blijkt voor 99,9% in de kluizen van de Bank of England te liggen. Dat berichte het blog ausbullion gisteren, op basis van email correspondentie met Chris Collins van de Reserve Bank of Australia. Sinds eind juni vorig jaar ligt vrijwel al het goud van Australië in Londen, in de vorm van 400 troy ounce 'Good Delivery' goudstaven. Slechts 0,1% van de goudvoorraad ligt in het hoofdkantoor van de Reserve Bank in Sydney.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs