EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38511 tot 38515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2013

'Steeds meer wanbetalingen tussen bedrijven'

Bedrijven betalen elkaar door de aanhoudende financiële malaise steeds vaker niet.

Bedrijven betalen elkaar door de aanhoudende financiële malaise steeds vaker niet.

Jet Creemers, voorzitter van brancheorganisatie van incasso-ondernemingen (NVI), bevestigt zaterdag berichtgeving over dat onderwerp uit het AD.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2013

Hoop dat werkloosheid in VS daalt naar 7,1 procent

De werkloosheid in de Verenigde Staten kan tegen het einde van dit jaar dalen van 7,8 procent nu naar 7,1 procent. Dat heeft de president van de Federal Reserve van St. Louis, James Bullard, gezegd op de televisiezender CNBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2013

Wall Street sluit met winst

De aandelenmarkten in New York zijn vrijdag licht hoger gesloten. De stemming werd gesteund door positieve rapporten over de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten en de Amerikaanse dienstensector. Beleggers waren echter ietwat voorzichtig door de vrees dat het Amerikaanse stelsel van centrale banken mogelijk dit jaar stopt met zijn stimuleringsprogramma.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het einde van de handel 43,85 punten (0,3 procent) hoger op 13.435,21 punten. De brede S&P 500 won 7,10 punten (0,5 procent) tot 1466,47 punten en bereikte daarmee de hoogste slotstand sinds december 2007. De technologiebeurs Nasdaq klom 1,09 punten naar 3101,66 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2013

Wall Street zet stijging door

De aandelenmarkten in New York bouwden vrijdag hun winsten langzaam uit. De stemming werd gesteund door positieve rapporten over de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten en de Amerikaanse dienstensector. Beleggers waren echter ietwat voorzichtig door de vrees dat het Amerikaanse stelsel van centrale banken mogelijk dit jaar stopt met zijn stimuleringsprogramma.

De Dow-Jonesindex noteerde richting het einde van de handel 0,4 procent hoger op 13.439 punten. De brede S&P 500 won 0,5 procent tot 1467 punten. De technologiebeurs Nasdaq klom 0,2 procent naar 3100 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2013

Zilver: goedkoper dan in 1980 en veel schaarser

Weet u wat er momenteel nog altijd goedkoper is dan in 1980 terwijl de kwaliteit gelijk gebleven is. Overigens is het nu wel veel schaarser geworden, terwijl de vraag enorm is veranderd, maar niet is afgenomen. Het gaat om fysiek zilver. Vroeger zeer gevraagd voor fotografie. Dat is nu over, maar zonnecollectoren en Smartphones zijn nu grote vragers geworden. De reden is vooral het feit dat de zilverprijs niet tot stand komt door vraag en aanbod.

[...]

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs