EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38511 tot 38515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Italiaanse staatsschuld boven de 2 biljoen

De staatsschuld van Italië is in oktober voor het eerst tot boven de grens van 2 biljoen euro gestegen. Dat liet de Italiaanse centrale bank vrijdag weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

'Versoepeling hypotheken is sleutel voor herstel'

Het is een goed idee dat starters straks een hogere hypotheek mogen afsluiten. Volgens woningmarktexpert Boelhouwer verslechtert anders de woningmarkt verder.

Het is een goed idee dat starters straks een hogere hypotheek mogen afsluiten. Volgens woningmarktexpert Boelhouwer verslechtert anders de woningmarkt verder.

"Dit is een erg verstandig besluit," zegt hoogleraar Boelhouwer bij RTL Z. "Deskundigen en organisaties vragen al tijden om de positie van starters te verbeteren. Die zijn de sleutel tot het herstel van de woningmarkt." Zo staat de Vereniging Eigen Huis achter het voorstel (video)van het kabinet.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Autoverkopen Europese Unie op laagste punt in 19 jaar

Het aantal verkochte auto's in de Europese Unie bereikte het laagste punt in 19 jaar tijd. Vooral Peugeot, Citroen en Fiat zagen hun verkoopcijfers sterk teruglopen. In de eerste elf maanden van dit jaar werden er 11,3 miljoen auto's verkocht, een daling van 7,6% ten opzichte van diezelfde periode vorig jaar. Sinds 1993 werden er niet zo weinig auto's verkocht als nu, een rechtstreeks gevolg van de Europese schuldencrisis.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Beurzen gemengd in kalme markt

De Europese beurzen lieten vrijdag een gemengd beeld zien tijdens een kalme handelssessie. Een positief bericht over de Chinese industrie en de aanhoudende bezorgdheid over de Amerikaanse begrotingscrisis hielden de beurzen in balans.

,,Het positieve nieuws uit China, waar de industrie weer groei laat zien, biedt ondersteuning aan de markten. Ook is er enige geruststelling dat de situatie in de eurozone niet verder verslechterd. In Amsterdam wordt daarnaast positief gereageerd op de aankondiging van Akzo om de verfactiviteiten in de VS te verkopen", aldus analist Jos Versteeg van Theodoor Gilissen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Werkgelegenheid in Europa blijft maar dalen

De werkgelegenheid is er zowel in de eurozone als de volledige Europese Unie in het derde kwartaal met 0,2 procent op achteruit gegaan ten opzichte van het tweede kwart. Dat blijkt uit een eerste raming van de Europese statistiekdienst Eurostat.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs