EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38516 tot 38520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 8 december 2012

Apple verliest nog eens 2,9 procent op Wall Street

Het aandeel Apple hervatte de daling van eerder deze week met een verlies van 2,9 procent. De technologiegigant beleefde de slechtste beursweek sinds mei 2010. Het was algemeen een zwakke dag voor de beurs in New York. De verschillende macrocijfers die uitlekten, konden beleggers geen duidelijke houvast bieden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

'Amerikaanse overheid verantwoordelijk voor 73% nieuwe banen VS'

CNS News concludeert aan de hand van de nieuwste data van het Bureau of Labor Statistics (BLS) dat de Amerikaanse overheid de afgelopen maanden verantwoordelijk was voor ruim 73% van alle nieuw gecreëerde banen in de VS.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Apple onderuit op kleurloos Wall Street

De effectenbeurzen in New York kwamen vrijdag niet veel van hun plek. Gemengde macrocijfers die vrijdag naar buiten kwamen, konden beleggers geen duidelijke houvast bieden. Het aandeel Apple hervatte de daling van eerder deze week met een verlies van 2,9 procent. De technologiegigant beleefde de slechtste beursweek sinds mei 2010.

De Dow-Jonesindex noteerde een half uur voor het slot 0,4 procent hoger op 13.130 punten. De brede S&P 500 klom 0,1 procent tot 1415 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 0,5 procent tot 2974 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Griekse banken verkopen staatsleningen

De vijf grootste Griekse banken hebben meegedaan aan het programma waaronder Griekenland eigen schulden terugkoopt. Dat maakten zij vrijdag bekend. Het programma, een voorwaarde van de internationale geldschieters voor het nieuwe steunprogramma aan Griekenland, is maandag begonnen en liep vrijdag af.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Peak Gold: de cijfers spreken voor zich

In zijn essay On The Principles Of Population argumenteerde Thomas Malthus dat de grondstoffen gelimiteerd zijn zodat de wereldbevolking niet eeuwig kan blijven groeien. The power of population is indefinitely greater than the power in the earth to produce subsistence for man. Over het einde van de olievoorraden is al veel gesproken en geschreven. Maar hoe zit het met goud?

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs