EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38516 tot 38520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

India gaat belasting op goud verhogen

India staat in de top 10 van landen die het de grootste vraag naar goud hebben ter wereld. Het land verhoogde eerder al de belasting op het importeren van goud van 2% naar 4%, maar staat nu weer op het punt om de importheffing op het edelmetaal verder te verhogen. Door de slechte betalingsbalans van India wil de regering de belasting op de import verhogen met nogmaals 2%. Op deze manier wil de regering de inwoners en handelaren bewegen tot het importeren van minder goud.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

JP Morgan opnieuw aangeklaagd om hypotheken

De Amerikaanse bank JP Morgan Chase staat opnieuw voor aanklachten over herverpakte hypotheken die aan de wieg lagen van de financiële crisis in 2008.

De aanklacht komt van de Amerikaanse toezichthouder op kredietunies, de National Credit Union Administration (NCUA).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

De teloorgang van de westerse werelddominantie is enkel goed nieuws

Relatieve achteruitgang betekent niet noodzakelijk een lagere of dalende levensstandaard in absolute termen. De teloorgang van de westerse dominantie is dus niet zo erg als sommige alarmisten beweren. Meer nog, niet de huidige teloorgang, maar de tijdelijke hegemonie van het kleine Westen is de grote anomalie van de wereldgeschiedenis, schrijft Samuel Brittan in de Financial Times.

Amerika en West-Europa tellen samen ongeveer 770 miljoen mensen (op een totaal van 7 miljard). Het BBP per hoofd is in deze regio echter driemaal het wereldgemiddelde. Een dergelijke discrepantie is onhoudbaar in een globaliserende wereldeconomie, aldus Brittan.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

8 bewijzen dat we in een valse economie leven

De economie is een illusie. Politici spreken over fiscale afgronden, bailouts, monetaire injecties en jobcreatie, maar al dit is niets meer dan schijn en leugens. The Idealist Revolution geeft acht bewijzen voor deze wel erg controversiële stelling.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

De europeanisering van Amerika

De Amerikanen volgen de situatie in Europa al jaren met nauwelijks verholen misprijzen over de incompetentie van onze leidende klasse. Hun kritiek is helemaal terecht, maar volgens The Economist bewijst het recente wanspektakel rondom de ‘fiscale afgrond’ dat Washington even dysfunctioneel is als Brussel en dat wel op drie deprimerende manieren:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs