EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38526 tot 38530
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Column Kees de Kort | We hebben een winnaar?

De Amerikaanse groeicijfers van 2,7 procent over het derde kwartaal op jaarbasis is een tweede schatting. "Veel mensen dachten: we hebben een winnaar", zegt BNR's Kees de Kort.

Een paar weken geleden was de eerste schatting van die groei: die veel tegen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

AEX flirt met hoogste koers 2012

De Europese beurzen wisten vrijdag de eerdere verliezen weg te werken. In Amsterdam flirtte de de AEX op de laatste dag van de maand met de hoogste slotkoers van het jaar. De aandacht bleef gericht op de Verenigde Staten, waar de Democraten en Republikeinen nog altijd ruziën over de aanpak van de schuldenlast.

,,Het blijft een verrassende beurs en het lijkt erop dat we verder omhoog willen gaan. We zijn er echter nog niet. De AEX moet eerst door de 340 punten breken. Ondanks het politieke gesteggel in de VS gelooft iedereen dat er uiteindelijk toch een begrotingsdeal komt. Ook worden de Amerikaanse macrocijfers steeds beter'', aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Bondsdag keurt nieuwe hulp aan Grieken goed

De Duitse Bondsdag heeft vrijdag zoals verwacht met een ruime meerderheid ingestemd met aanvullende Europese steun aan Griekenland. Die instemming was nodig omdat het Constitutionele Hof in Karsruhe eerder dit jaar bepaalde dat de Duitse regering al zijn beslissingen in het kader van de bestrijding van de eurocrisis aan het parlement moet voorleggen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Eindejaarssprint: veel meer huizen verkocht

Huizenzoekers proberen nog snel hun slag te slaan, voordat de regels per 1 januari veranderen. Deze maand zijn volgens de Nederlandse Vereniging van Makelaars een kwart meer huizen verkocht in vergelijking met vorige maand.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

“Akkoord over Griekenland voedt alleen de illusie dat een oplossing dichterbij komt”

Darrell Delamaide, politieke columnist voor MarketWatch in Washington, vreest dat Europa van de ene illusie in de andere valt. De overheden hebben na een spelletje touwtrekken een overeenkomst over Griekenland bereikt, maar veel meer dan een fata morgana is die niet.

Er is namelijk niets opgelost, alles wat Europa en zijn medeplichtingen doen is de problemen voor zich uitschuiven in de hoop dat die vanzelf opgelost worden. Het spreekt vanzelf dat dit klinkklare onzin is, problemen verdwijnen niet zonder een gefundeerde oplossing.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs