EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38526 tot 38530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

'Hoogtepunt crisis is voorbij'

Het hoogtepunt van de crisis is voorbij, denkt de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble.

Het hoogtepunt van de crisis is voorbij, denkt de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble.

''Ik geloof dat het ergste achter ons ligt'', zegt hij in een interview dat vrijdag in de Duitse krant Bild verschijnt. Volgens de minister weten landen als Griekenland inmiddels dat ze de crisis alleen met harde hervormingen kunnen overwinnen en dat ze niet alleen kunnen vertrouwen op hulp van andere eurolanden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

'Brentolie ook in 2013 meer dan 100 dollar'

Brentolie zal in 2013 voor het derde jaar op rij duurder zijn dan 100 dollar per vat omdat spanningen in het Midden-Oosten een bedreiging vormen voor het aanbod en de mondiale vraag gestut wordt door de energiehonger van China. Dat maakte persbureau Bloomberg donderdag bekend na een rondvraag onder analisten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Bouwsector kan hogere pensioenpremie niet betalen

Het is een cryptische omschrijving van het pensioenfonds voor de bouw: We moeten maatregelen treffen om de pensioenregeling ‘financieel gezond te houden’. Maar eigenlijk wordt bedoeld: beste bouwvakker, de pensioenpremies blijven gelijk, maar u krijgt minder pensioen in de toekomst.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Korte Italiaanse rente blijft relatief laag

Italië heeft donderdag 8,5 miljard euro opgehaald met kortlopende leningen. De rente die daarover moet worden betaald kwam uit op ongeveer het laagste niveau van de afgelopen 2 jaar.

De gemiddelde rente kwam uit op 0,95 procent, tegen 0,92 procent bij de vorige vergelijkbare veiling eind november. Dat was de laagste rente sinds april 2010.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Financials waren dit jaar grootste winnaars S&P 500

De Wall Street Journal heeft een overzicht gemaakt van de koerswinst van alle aandelen uit de S&P 500 beursindex. De Amerikaanse aandelenmarkt als geheel ging in 2012 met 14% omhoog, waarvan de aandelen van financiële instellingen het nog het beste deden met een koersstijging van gemiddeld 26%. Ook bedrijven die zich richten op consumptiegoederen waren populair onder de beleggers, deze aandelen gingen gemiddeld met 21% omhoog in 2012.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs