EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38531 tot 38535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Wall Street begint vlak

In New York zijn de Amerikaanse beurzen woensdag overwegend vlak begonnen. Beleggers lijken wat gas terug te nemen na de koerswinsten in de afgelopen 2 dagen.

De Dow-Jonesindex noteerde na enige minuten handelen onveranderd op 13.348 punten. De brede S&P 500 bleef ongewijzigd op 1447 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 0,2 procent tot 3059 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Gemiddelde koopsom woning daalt in 2012 met 5,5%

Nederlandse huizenkopers hebben in 2012 gemiddeld 227.500 euro betaald voor hun woning: 5,5% minder dan vorig jaar. De verschillen per provincie zijn nog altijd erg groot.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

China gaat zelf goud verwerken

China heeft een grote zak duiten en koopt alles wat los en vast zit. Dit is nodig om in de behoefte te voorzien die het land heeft. China koopt grote hoeveelheden grondstoffen uit het buitenland. Dit kan omdat China een enorme reserve heeft liggen. Ze hebben weinig schulden en veel geld. Ook op het gebied van goud hanteert China dezelfde tactiek. Het importeert voornamelijk veel fysiek goud uit andere landen. Wellicht komt daar binnenkort echter verandering in als het aan. Als het aan China ligt gaat het in de toekomst zelf namelijk zelf goud raffineren.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal woensdag naar verwachting hoger openen, vanwege optimisme over een doorbraak in de onderhandelingen over de dreigende fiscal cliff.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.50 uur 37 punten hoger, de S&P 500 futures staan 3,90 punten hoger en de Nasdaq 100 futures winnen 9 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Spanje vraagt nu geen bail-out aan

De Spaanse regering heeft besloten voor dit moment geen reddingsoperatie aan te vragen bij de Europese Unie (EU), maar houdt de optie open om in de toekomst wel een verzoek tot financiele steun in te dienen,

Dat meldt de Spaanse premier Mariano Rajoy woensdag. De uitspraken van Rajoy komen op het moment dat de financieringskosten van Spanje op hoge niveau's uitkomen, maar onder de recordhoogte die eerder dit jaar werd bereikt.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs