EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38531 tot 38535
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Aantal zelfmoorden Griekenland sterk gestegen

Het aantal zelfmoorden in Griekenland is in de jaren 2009 tot en met 2011 scherp gestegen. Uit politiegegevens blijkt dat het zelfmoordcijfer met 37 procent omhoog is gegaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Cyprus bereikt akkoord met trojka over financiële steun

Cyprus, dat economisch fel te lijden heeft onder de crisis in Griekenland, is er vandaag in geslaagd om een akkoord te bereiken met de trojka (EU, ECB en IMF). Dat maakte het nationale agentschap van Cyprus CNA bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Optiemarkten geven goud extra ‘punch’

Het sentiment voor het goud bij de analisten van de grote banken en beurshuizen wordt steeds optimistischer. Tom Kendall, de meest betrouwbare voorspeller van de goudprijs in de afgelopen twee jaar, ziet volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg de goudprijs volgend jaar gemiddeld 1.880 dollar bedragen.

Jochen Hitzelfd van UnicCredit, die het op één na beste track record heeft, heeft een objectief van 1.950 dollar (inclusief ruimte voor een verrassing in positieve zin). Deutsche Bank AG’s Daniel Brebner is de  nummer 3 en hij ziet de goudprijs in Q3 van 2013 op 2.300 dollar staan!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Beurzen omhoog op rustige dag

De beurzen in Europa hadden vandaag een rustige dag omdat de Amerikaanse beurzen gesloten waren vanwege Thanksgiving. Zo bewoog de AEX index vandaag nauwelijks en was het verschil tussen de laagste en hoogste koers van de dag ongeveer 0,3%. De BEL20 daarentegen bewoog wat meer en dit kwam doordat de beurs in Brussel de laatste uren de winst groter maakte.

Voorbeurs kwamen macrocijfers uit China en Duitsland, waar het Chinese macrocijfer meeviel viel het cijfer over de Duitse economie tegen. De Chinese inkoopmanagersindex over november is voor het eerste ruim een jaar tijd gestegen wat neerkomt op een toegenomen groei. Uit Duitsland kwam het bericht dat de Duitse economie in het vierde kwartaal zal gaan vertragen. Reden hiervoor is de zwakke wereldeconomie en de verwachting dat investeringen door bedrijven zullen afnemen.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit hoger dankzij China, Wall Street gesloten

De Amsterdamse beurs is donderdag met winst gesloten, terwijl Wall Street de deuren gesloten hield vanwege Thanksgiving, wisten de beurzen Europa-breed op een bemoedigende publicatie van de Chinese industrie een hoger slot te realiseren.

De AEX-index sloot donderdag 0,4% hoger op 327,70 punten, de Midkap won 1,2% tot 514,82 punten en de Smallcap eindigde 0,7% hoger op 375,38 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs