EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38546 tot 38550
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Vijf vragen over de Europese begroting

Op de EU-top in Brussel staan donderdag en vrijdag de onderhandelingen over de nieuwe begroting van de Europese Unie op de agenda. NU.nl legt u deze begroting middels vijf vragen uit. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Voedselbanken in VS bijna door voorraden heen

This is a very interesting yet ominous article from Reuters about the current food bank situation in these United States.  As a result of the drought this summer the Federal government ended up buying less food than normal, and because this excess food is used to provide assistance to the poor in many cases, there simply may not be enough to go around.  This sets up a potentially tragic situation as we head into 2013, and is likely to bring heightened social unrest to our shores as I outlined in my recent article The Global Spring.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

“Je moet gek zijn om aandelen Apple nu te verkopen”

Op Wall Street wordt de evolutie van de beurskoers van Apple op de voet gevolgd. Apple was de ‘shooting star’ op de Nasdaq tot het aandeel voor enkele weken ongenadig werd afgestraft. De beurskoers daalde met ruim 20 %, waardoor van een ‘bearish trend’ mag gesproken worden.

Alles draait nu natuurlijk om de vraag of de koersval bij Apple al dan niet gerechtvaardigd was. Hoofdargument is dat de bedrijfsresultaten niet meer zo schitterend waren als een tijdje geleden. Apple zou met andere woorden over het hoogtepunt heen zijn. Maar is dat werkelijk zo?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

'Duizenden banen op de tocht bij Osram'

Siemens wil opnieuw een reorganisatie doorvoeren bij verlichtingsdochter Osram. Daarbij zullen duizenden banen verloren gaan. Dat zeiden bronnen donderdag tegen persbureau Reuters.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Beurzen zetten herstel voort

De Europese beurzen wisten donderdag het herstel voort te zetten en lieten voor de vierde dag op rij winsten zien. Positief nieuws uit China, waar de industrie voor het eerst in ruim een jaar tijd weer groei liet zien, bood de handel steun.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,3 procent hoger op 327,53 punten. De MidKap-index klom 1,1 procent tot 514,48 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt stegen tot 0,7 procent. De omzetten op de beurzen zijn laag aangezien Wall Street gesloten is vanwege Thanksgiving Day.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs