EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38546 tot 38550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Grafiek: Inkomensverschillen in VS sterk gegroeid in twintig jaar

Reuters publiceerde gisteren een interessant artikel over de toenemende inkomensongelijkheid in de VS. Aan de hand van een grafiek wordt geïllustreerd hoe de verschillen tussen rijk en arm zijn toegenomen tussen 1989 en 2010. Terwijl er steeds meer mensen in de inkomenscategorie van $100.000 en meer vielen, werd de middenklasse uitgehold. De groep Amerikanen met een inkomen tot $20.000 per jaar nam ook toe.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

'Fiscal cliff is grootste economische gevaar'

Mislukte onderhandelingen over de Amerikaanse begroting vormen op dit moment het grootste gevaar voor de groei van de wereldeconomie. Dat stelde kredietbeoordelaar Fitch woensdag.

Mislukte onderhandelingen over de Amerikaanse begroting vormen op dit moment het grootste gevaar voor de groei van de wereldeconomie. Dat stelde kredietbeoordelaar Fitch woensdag.

Fitch waarschuwt in het rapport voor de omvangrijke bezuinigingen en belastingverhogingen die in werking treden als Democraten en Republikeinen er niet voor het einde van dit jaar in slagen een akkoord te sluiten over de begroting. Die 'fiscal cliff' zal volgens het ratingbureau voor een ,,onnodige recessie'' zorgen in de Verenigde Staten en een rem zetten op de groei van de internationale economie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Griekse rente laagst sinds maart 2011

Ook het besluit van kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P), dinsdag, om de rating van Griekenland te verhogen droeg bij aan een gunstige stemming op de obligatiemarkten. S&P schaalde de kredietwaardigheid van Griekenland zes stappen hoger in en hanteert nu een B-/B rating. De vooruitzichten voor het land zijn volgens S&P stabiel.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Hoop op begrotingsdeal stuwt beurzen

De Europese beurzen wisten woensdag de winsten verder uit te breiden. Een sterker dan verwachte toename van het vertrouwen in Duitsland zorgde in combinatie met de aanhoudende hoop op een begrotingsdeal in de VS voor optimisme.

,,De rally is niet stuk te krijgen, terwijl het nog lang niet zeker is dat de fiscal cliff in de VS zal worden afgewend. Het sentiment wordt geholpen door een iets beter vertrouwen in Duitsland. Voor de rest is het heel rustig en nemen de volumes richting het einde van het jaar verder af“, aldus handelaar Cees Smit van Today’s Beheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Bunds lager in de ochtendhandel

Duitse bunds verliezen woensdag terrein bij lage handelsvolumes en een lege veilingkalender.

Een goede publicatie over het Duitse ondernemersvertrouwen en de hoop dat er toch dit jaar nog een akkoord komt over het vermijden van de 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten bepalen daarbij tijdens de ochtendhandel het sentiment.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs