EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38556 tot 38560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

‘AEX opent hoger’

De beurs opent naar verwachting met winst. De hoop op een begrotingsdeal in de VS zorgt ook in Europa voor optimisme.

De beurs opent naar verwachting met winst. De hoop op een begrotingsdeal in de VS zorgt ook in Europa voor optimisme.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten hoger door optimistische berichten over de vooruitgang in de Amerikaanse begrotingsonderhandelingen. Er moet nog veel worden geregeld voor het einde van het jaar, maar de impasse is in ieder geval doorbroken en de Democraten en Republikeinen lijken elkaar steeds meer te naderen'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

IMF studeert op Argentijnse cijfers

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) bepaalt waarschijnlijk volgende maand of het maatregelen neemt tegen Argentinië vanwege de slechte kwaliteit van de economische statistieken van dat land. Dat liet een woordvoerder van het fonds dinsdag weten.

Het IMF roept Argentinië al bijna 2 jaar op de kwaliteit van de cijfers over inflatie en economische groei te verbeteren. Vooral over de Argentijnse inflatiecijfers bestaan al lange tijd grote twijfels. De echte inflatie zou volgens economen tweemaal zo hoog zijn als uit de cijfers van de Argentijnse overheid blijkt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Nikkei zet klim voort

De beurs in Tokio zette dinsdag de klim voort. De hoop op een begrotingsakkoord in de Verenigde Staten zorgde voor optimisme. Ook bleef de verkiezingswinst van de Japanse conservatieve Liberaal Democratische Partij (LDP) de markt ondersteunen. De Nikkei sloot 1 procent hoger op 9923,01 punten. Dat is het hoogste niveau in meer dan 8 maanden tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Optimisme over akkoord begroting VS

De voorstellen die de Amerikaanse president Obama maandag heeft gedaan om nog voor het eind van het jaar met de Republikeinse partij een akkoord over de federale begroting te kunnen bereiken, zijn door de Republikeinse onderhandelaar John Boehner welwillend ontvangen. Een van de belangrijkste elementen is een belastingverhoging voor mensen met een jaarinkomen boven de 400.000 dollar.

Obama zou bovendien ook aanzienlijk willen bezuinigen op de kosten in de gezondheidszorg en 200 miljard dollar extra willen toevoegen aan de overheidsbesparingen die zijn opgenomen in het tienjarenplan waarover Republikeinen en Democraten sinds 2011 twisten.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Tekenen aan de wand

Alles hangt af van vertrouwen. Nu consumenten en bedrijven steeds meer de hand op de knip houden wordt minder geleend van de banken. Dit is slecht voor het bankwezen, want het hele systeem draait om schuld aan die banken, die het voorrecht hebben om rente te rekenen voor het geld wat ze uitlenen.

Maar behalve dit al bestaande voorrecht heeft het bankwezen enorme risico’s genomen door het gaan verhandelen van allerlei zelfbedachte financiele producten. Hier heeft men in eerste instantie fors op verdiend, maar nu het tij zich heeft gekeerd zouden alle grote banken allang failliet zijn gegaan, ware het niet dat men de overheden zo gek heeft gekregen een fors deel van de financiele risico’s op zich te nemen bij het uitbreken van de  crisis. Ik zie ze nog staan, Bos, Wellink en Balkenende, waarbij Bos de snelle crisismanager mocht spelen die op het laatste moment het vaderland redde van de ondergang.

Lees verder op zilverpaul.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs