EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38571 tot 38575
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Nieuw: haar kleuren met 100 gram puur goud

Wie hunkert naar echte gouden lokken heeft hopelijk bergen geduld op overschot. Eerst moeten de haren namelijk gebleekt worden tot ze wit zijn om ze vervolgens meer dan zeven uur te kleuren vooraleer de eerste toetsen goud zichtbaar zijn. Wil je volwaardige gouden lokken, dan moet je maar liefst twee weken wachten.

De splinternieuwe haarkleur heeft bovendien een bizarre bijwerking. Het haar zal namelijk fluorood oplichten onder uv-lampen. Leuk extraatje voor echte feestbeesten. De rode kleur is het resultaat van gouden nanopartikels die reageren met de haarvezels.

Lees verder op goedgevoel.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Wall Street viert Thanksgiving Day

De Amerikaanse beurzen zijn donderdag gesloten vanwege Thanksgiving Day. Vrijdag is Wall Street maar een halve dag open en worden de deuren om 19.00 uur (Nederlandse tijd) gesloten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Nog meer beren op de weg

De Rydex cash flow ratio geeft een beeld van het sentiment onder de beleggers van de Rydex beleggingsfondsen. De ratio duidt momenteel aan dat de beleggers nog steeds heel voorzichtig zijn en dat de beren nog steeds terughoudend zijn om hun geld terug aan het werk te zetten.

Het optimisme daalt en de ratio heeft een niveau bereikt die in juni een belangrijke bodem aanduidde op de markt. Als de beurzen hun stijgende trend zouden verder zetten, zitten ze momenteel op een belangrijk laagtepunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Spanje haalt vers kapitaal voor 2013 op

Het aangeslagen Europese zwaargewicht Spanje heeft probleemloos vers kapitaal opgehaald. De nieuwe middelen zijn al bedoeld voor 2013.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

'Hoge banksalarissen drukken kredietverlening'

Bankiers verdienen zo veel, dat er uiteindelijk te weinig geld overblijft voor de bank om consumenten en bedrijven kredieten te verstrekken.

In banken-rampjaar 2008 moesten premier Balkenende en minister van Financiën Bos ingrijpen om te voorkomen dat grote systeembanken als ING en ABN Amro omvielen. Als tegenprestatie moest de bancaire sector gaan afslanken. Hierdoor is de werkgelegenheid binnen de financiele sector gedaald, maar de lonen zijn ondertussen sterk blijven stijgen.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs