EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38576 tot 38580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit hoger ondanks verlies KPN, ING

De Amsterdamse beurs is dinsdag met winst gesloten, waarbij KPN en ING behoorlijk op het sentiment drukten, terwijl de koersstijging voor TNT en voorspoed in de onderhandelingen om de fiscal cliff in de VS te vermijden voor een positieve impuls zorgden.

De AEX-index sloot dinsdag 0,1% hoger op 343,60 punten, de Midkap won 0,3% op 531,51 punten en de Smallcap eindigde 0,2% hoger op 399,09 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Ook recordaantal faillissementen in België

Graydon België meldt dat onlangs het 10.550 ste faillissement van het jaar is uitgesproken in België. "Hiermee ronden we een, zij het jammerlijke, historische kaap. Nooit eerder kenden we zoveel faillissementen op jaarbasis. Verleden jaar nog, toen reeds een recordjaar, telden we 10.528 uitspraken."

Graydon verwacht voor heel 2012 in totaal 12.000 bankroete bedrijven. Graydon ziet ondermeer een slechtere betalingsmoraal.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Beleggers hopen op begrotingsdeal VS

Europese beleggers waren dinsdag hoopvol gestemd dat politici in de Verenigde Staten tot een compromis kunnen komen over de begroting. Er stonden aan het einde van de handel overwegend kleine winsten op de borden.

In Amsterdam hield een verder koersverlies van KPN de stijging van AEX beperkt tot 0,1 procent, naar een slotstand van 343,60 punten. De MidKap steeg 0,3 procent tot 531,51 punten en de hoofdgraadmeters in Londen, Frankfurt en Parijs sloten 0,3 tot 0,6 procent hoger.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Vertrouwen huizenbouwers VS wederom gestegen

Het vertrouwen onder Amerikaanse huizenbouwers is in december wederom gestegen, tot het hoogste niveau sinds april 2006, blijkt dinsdag uit gegevens van de National Association of Home Builders (NAHB).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Run op geneesmiddelen

Het verplichte eigen risico is in 2008 ingevoerd en bedroeg toen 150 euro. Dit jaar is het 220 euro en volgend jaar wordt het verhoogd naar 350 euro per jaar.

''Dit is het zoveelste jaar dat het eigen risico omhoog gaat, maar dit jaar is het wel een hele forse verhoging. En we merken daarom meteen dat het extreem druk is bij de apotheken.’’

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs