EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38581 tot 38585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Paulson gaat 'all-in' met goudmijnaandelen

Niet enkel Slim Beleggen begint het jaar met een KNAL, ook de legendarische hedge fund manager John Paulson, gerenommeerd voor zijn accurate voorspelling van de implosie van de Amerikaanse vastgoedbubbel in 2008, trekt voluit de kaart van goudmijnaandelen in 2013!

Hij vertelde aan zijn aandeelhouders dat hij een nieuw, gespecialiseerd fonds lanceert dat enkel en alleen belegt in de goudmijnsector. Voor dit nieuwe fonds zal Paulson zelf bij de start op 1 januari 2013 zo’n 250 miljoen dollar van zijn persoonlijk vermogen investeren, zo veel vertrouwen heeft de man in goudmijnaandelen op dit ogenblik.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

De snelst groeiende en krimpende economieën van 2013

Ook in 2013 moet de wereldeconomie haar groei voornamelijk in het Verre Oosten en Afrika gaan zoeken, blijkt uit deze grafiek van de Economist Intelligence Unit. 

Ook in 2013 moet de wereldeconomie haar groei voornamelijk in het Verre Oosten en Afrika gaan zoeken, blijkt uit deze grafiek van de Economist Intelligence Unit. 

Macau (het Chinese Las Vegas dat samen met Hong Kong van Beijing een speciaal statuut kreeg) en Mongolië zijn de twee landen die de grootste groei zullen kennen. Ook die Mongoolse groei wordt voornamelijk aangezwengeld door China dat met zijn vraag naar mineralen de investeringen in de Mongoolse mijnsector naar een ongekende hoogte heeft gejaagd. Op een opmerkelijke derde plaats staat Libië, dat in 2013 de heropbouw van het land verder zal zetten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Nikkei profiteert van begrotingsdeal VS

De effectenbeurs in Tokio is vrijdag geopend met een flinke winst ten opzichte van de laatste handelsdag in 2012. De Nikkei stevent daardoor af op het hoogste niveau sinds maart 2011. Na een uur handelen stond de Nikkei al 2,79 procent in de plus (10.685,63 punten).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Fed zet Amerikaanse beurzen op verlies

De Amerikaanse effectenbeurzen zijn met lichte verliezen de handel uitgegaan. Beleggers schrokken van de notulen van de beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed). Daaruit bleek dat de meeste bestuurders ervan uitgaan dat de centrale bank nog dit jaar stopt met het opkopen van obligaties om de economie te ondersteunen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Fed zet Amerikaanse beurzen op verlies

De Amerikaanse effectenbeurzen stonden donderdag tegen het einde van de handel op lichte verliezen. Beleggers schrokken van de notulen van de beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed). Daaruit bleek dat de meeste bestuurders ervan uitgaan dat de centrale bank nog dit jaar stopt met het opkopen van obligaties om de economie te ondersteunen.

De leidende Dow-Jonesindex stond 0,3 procent lager op 13.378 punten. De breder samengestelde S&P 500 daalde eveneens 0,3 procent tot 1457 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq zakte 0,5 procent tot 3097 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs