EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38581 tot 38585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Goedkoop goud kopen? Koop goudmijnen!

De goudmijnaandelen zijn de laatste jaren zo ver achter gebleven op de stijging van de goudprijs, dat sommige goudmijnen zelfs onder de totale waarde van hun reserves noteren. Het verschil tussen de goudprijs en de goudmijnaandelen is een van de  grootste ooit!

Goud steeg dit jaar ongeveer met 10 %, maar blijft nog steeds 10 % onder zijn piek van 2011. Goudmijnen daarentegen daalden dit jaar met 8 %. Terwijl de goudprijs de laatste 5 jaar verdubbelde, bleven de goudmijnaandelen nagenoeg gelijk. Met een ounce goud vandaag koop je dus veel meer goudmijnaandelen dan een paar jaar geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

De stierenmarkt van angst

We schreven er in de voorbije maanden al veelvuldig over: de markten beklimmen momenteel een gigantische muur van zorgen.

Dit fenomeen impliceert dat we ons in een stierenmarkt begeven, een bull market gebaseerd op de angst onder beleggers. De complete tekst en uitleg leest u in onze column met de klinkende titel ‘De pessimisme-bubbel‘.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

AEX begint vlak

De beurs in Amsterdam is donderdag vlak geopend. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. De markten blijven in de greep van de aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Opnieuw tekorten op de kopermarkt

De kopermarkt wordt opnieuw met tekorten geconfronteerd, dit als gevolg van een versnelde groei van de Chinese economie. Deze trend zal zich in de eerste helft van volgend jaar zelfs nog verder zetten, met als gevolg extra druk op de prijs van koper. Het deficiet op de kopermarkt zou wel eens veel groter zijn dan momenteel wordt aangenomen, zo blijkt uit een rapport van Barclays.

Dat rapport gaat uit van een deficiet van 316.000 ton in de eerste 6 maanden van 2013, of meer dan alle koper dat opgeslagen ligt in de London Metal Exchange warehouses. De productie van koper heeft momenteel alle moeite van de wereld om de vraag bij te benen. Pas in de 2de helft van volgend jaar zal dat lukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

AEX zakt licht weg

De AEX staat fractioneel lager. Daarmee blijft de AEX vrijwel rond het hoogste punt van het jaar noteren. Grote winnaar is Wolters Kluwer wint 4%, Wessanen keldert 7%.

De beurs in Amsterdam opende vlak. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. De markten blijven in de greep van de aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs