Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 38581 tot 38585
Bron: infoyo.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Rijken worden rijker door eigenbelang consument

Waarschuwing : Dit artikel bevat schokkende waarheden !Als u de waarheid niet denkt aan te kunnen, kan ik u aanbevelen dit artikel niet te lezen.

Doormiddel van slimme reclame worden consumenten naar de grote ketens gelokt. De bedoeling van reclame is, dat u de winkel ingelokt wordt. Ze gaan er vanuit dat u meer meeneemt dan alleen de reclame artikelen en voor u het weet heeft u veel meer gekocht dan u van plan was en de reclame opzet is weer gelukt.

Omdat de winkelketens van de rijken over meer geld beschikken dan de kleinere zelfstandigen en hierdoor dus meer reclame kunnen maken, wordt u steeds meer en steeds vaker naar de winkels van de rijken gelokt en besteed u dus ook meer en meer geld in deze winkels. Zo maakt u de rijken dus zelf steeds rijker.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Europa: het beste is geweest... blijkt uit voorspellingen van de Oeso

Het beste moet niet meer komen, we hebben het gehad. Wen er maar aan. Op die manier kan een langetermijnsprojectie van de Oeso, de denktank van de club van rijke westerse landen, worden geïnterpreteerd. Die verzamelde gegevens die toelaten voorspellingen te maken voor het jaar 2060. En die zien er voor Europa allesbehalve enthousiasmerend uit.

[...]

Bron: geldgeweld.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

De week van het geld vs geldgeweld

Een uitgelezen mogelijkheid om de aandacht te vestigen op bijvoorbeeld de vele huizenbezitters die dreigen geëxecuteerd te worden of dat al zijn.

Waarom? Omdat blijkt dat de geëxecuteerden in Nederland, in veruit de meeste gevallen (99%), onrechtmatig vermoord zijn, in figuurlijke zin van het woord. Feitelijk hadden/hebben zij helemaal niet die schuld bij de bank die de bank opgaf, waarmee men opdracht geeft tot het uitvoeren van de veiling. De berekening stoelt namelijk op een bedrieglijke frauduleuze misleiding, welke vermomd gaat in de hypotheekakte.

Bron: OptieBlog.nl
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Banken zetten in op Romney en verliezen (Ofwel: een slecht trade)

Het jaar is nog niet voorbij en een top drie samenstellen van de slechtste trades is dus ook wat voorbarig. Maar als we daar nu al aan zouden beginnen dan zijn er twee posities die ongetwijfeld zilver en goud verdienen:

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Weinig beweging op Wall Street

De beurzen op Wall Street zijn de nieuwe handelsweek rustig begonnen. Koopjesjagers meldden zich maandag na de forse koersdalingen van vorige week, maar de aanhoudende zorgen over de aanpak van de Amerikaanse staatsschuld hielden de uitslagen beperkt.

Ruim een half uur voor het slot stond de Dow-Jonesindex nagenoeg onveranderd op 12.819 punten. De S&P 500 noteerde eveneens vlak, op 1380 punten. Ook technologiegraadmeter Nasdaq week met 2905 punten nauwelijks af van de slotstand van vrijdag.