EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38596 tot 38600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 december 2012

'De tijd dat de wereld Europa als referentiekader beschouwde ligt achter ons'

‘Om de globalisering te overleven en haar concurrentievermogen te herstellen, zal Europa meer moeten investeren in Onderzoek en Ontwikkeling en onderwijs en zal het zijn arbeids- en fiscale regelingen compleet moeten herzien,’ zei Merkel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Brodsky: Het is tijd om edelmetaal serieus te overwegen

Op het blog van de website Ritholtz.com verscheen afgelopen week een interessant artikel over de goudprijs en de grote ontwikkelingen op de goudmarkt van de afgelopen jaren. Het artikel geeft een dermate interessante invalshoek dat ik deze integraal op Marketupdate heb overgenomen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Winsten op Wall Street

De beurzen op Wall Street boekten maandag wat winst. De handel staat in het teken van de voortslepende begrotingsonderhandelingen in Washington en beleggers leken optimistisch dat er voor het einde van het jaar toch een akkoord zou worden bereikt.

Republikeinen toonden zich het afgelopen weekeinde voor het eerst bereid om belastingvoordelen voor de hoogste inkomens af te schaffen. Voorwaarde is wel dat er flink wordt bezuinigd op de sociale zekerheid. Maandag spraken de Amerikaanse president Barack Obama en de Republikein John Boehner opnieuw kort met elkaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Duitse bunds eindigen vrijwel vlak na rustige handelsdag

Duitse bunds zijn maandag nauwelijks van hun plaats gekomen, bij een gebrek aan 'hard' nieuws, macrodata en bepalende veilingen. In aanloop naar het eind van het jaar zijn de volumes deze periode laag en wordt de richting met name bepaald door elke vorm van nieuws uit Washington over de 'fiscal cliff'.

Frankrijk veilde tijdens de middaguren een drietal leningen en haalde daarmee EUR6,288 miljard op. De rendementen kwamen daarbij wel hoger uit. De yield op het 12-weeks papier kwam uit op -0,015% van -0,026% bij de vorige uitgifte begin december, terwijl de rente op het 21-weeks papier -0,006% bedroeg. Bij de vorige uitgifte was dit nog -0,015%. Tot slot kwam de rente op de 51-weeks lening uit op 0,005% van -0,012%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

VS fnuiken beurswinst

Onzekerheid over de Amerikaanse 'begrotingsafgrond' beletten vandaag dat de Europese beurzen een vruchtbare dag kenden. In Brussel won de Bel20 amper 0,25 procent op 2.463,88 punten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs