EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38596 tot 38600
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Aantal executieveilingen woningen in 10 jaar verviervoudigd

Het wordt steeds ellendiger op de Nederlandse huizenmarkt. De gemiddelde huizenprijs daalt verder. Vorige maand lag de prijs 8% lager dan in dezelfde maand vorig jaar.

Het aantal executieveilingen is de laatste 10 jaar verviervoudigd. Dit jaar worden naar verwachting ruim 2.500 huizen geveild, omdat de eigenaren in betalingsproblemen zijn gekomen. Vorig jaar waren dat er zo’n 1.900, 10 jaar geleden 600, dat bericht NRC op basis van  cijfers van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Fitch verlaagt kredietstatus Cyprus verder

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating van Cyprus met nog eens twee stappen verlaagd, van BB+ naar BB-. Het land krijgt een negatief vooruitzicht, wat betekent dat een verdere verlaging in de nabije toekomst mogelijk is.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Gayle: "Goudmijnaandelen kunnen nu forse koersstijgingen gaan optekenen"

De goudmijnaandelen zijn achtergebleven op de stijging van de goudprijs, maar volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg zal daar verandering in komen. 23 analisten werden gepolst naar hun mening wat de evolutie bij de goudmijnaandelen in de komende 12 maanden betreft.

Barrick Gold zou volgend jaar een nettowinst van 5,04 miljard dollar realiseren, of een nieuw record uit de annalen van het bedrijf. De koers van het aandeel Barrick is dit jaar met 27 % gedaald, maar de gemiddelde verwachting is dat de koers volgend jaar met 45 % zal oplopen.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Bescheiden winstjes op Wall Street

Op de Amerikaanse aandelenmarkten verschenen woensdag bescheiden plusjes op de koersenborden. Beleggers bleven voorzichtig bij gebrek aan voortgang in een aantal belangrijke dossiers die boven de markt hangen, zoals Griekenland en de dreigende 'fiscal cliff' in eigen land.

De Dow-Jonesindex stond in de middaghandel 0,4 procent hoger op 12.833,55 punten. De breder samengestelde S&P 500 stond op 1390,18 punten, een winst van 0,2 procent. De technologie-index Nasdaq noteerde een plusje van 0,3 procent op 2924,09 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX eindigt vrijwel onveranderd

De Amsterdamse beurs is woensdag met een lichte winst gesloten, waarbij er een paar positieve impulsen kwamen vanuit de politiek in Duitsland, voorafgaand aan een lang weekend voor Amerika met het oog op Thanksgiving en Black Friday.

De AEX-index sloot woensdag 0,1% hoger op 326,41 punten, de Midkap sloot onveranderd op 508,73 punten en de Smallcap eindigde 0,3% hoger op 372,95 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs