EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38616 tot 38620
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Wall Street sluit precies vlak

Beleggers op Wall Street namen dinsdag na 2 dagen met flinke winst wat gas terug. De stemming werd gedrukt door een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk en een grote afschrijving van computerfabrikant Hewlett Packard. Ook waarschuwingen van centralebankpresident Ben Bernanke zetten een domper op de handel. Koopjesjagers voorkwamen een echte daling van de koersen.

De Dow-Jonesindex sloot 0,1 procent lager op 12.788,51 punten. De brede S&P 500 kreeg er juist 0,1 procent bij en sloot op 1387,82 punten. Technologiebeurs Nasdaq eindigde vlak op 2916,68 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Pimco stapt in Zuid-Europese obligaties

Pimco, de grootste obligatiebelegger ter wereld, stapt uit Duitse en Franse staatsobligaties om daarvoor in de plaats Italiaanse en Spaanse staatsleningen te kopen. Dat vertelde een hoge Pimco-manager tijdens een bankconferentie dinsdag in Duitsland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Bernanke: Amerikaanse arbeidsmarkt verre van gezond

De Amerikaanse arbeidsmarkt is verre van gezond, aldus Federal Reserve voorzitter Ben Bernanke dinsdag tijdens een toespraak. Daarmee geeft Bernanke het signaal af dat de centrale bank voorlopig nog niet van plan is het obligatie-inkoopprogramma terug te schroeven.

De werkloosheid loopt geleidelijk terug, maar is nog ver boven het niveau dat de werkloosheid op de lange termijn houdbaar maakt, aldus Bernanke in zijn toespraak voor de Economische Club van New York.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Wall Street zakt in het rood

De beurzen in New York stonden dinsdag in de middaghandel op verlies. Beleggers grepen na 2 handelsdagen met flinke winst de verlaging van de kredietstatus van Frankrijk aan om wat winst te nemen. Ook de miljardenafschrijving van computerfabrikant Hewlett-Packard drukte op de handel. Beleggers reageerden nauwelijks op een toespraak van centralebankpresident Ben Bernanke.

De Dow-Jonesindex noteerde na bijna 4 uur handel 0,7 procent lager op 12.707 punten. De brede S&P 500 zakte eveneens 0,7 procent, tot 1378 punten. Ook technologiebeurs Nasdaq stond 0,7 procent lager, op 2895 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Beurzen in België en Nederland voorzichtig verder omhoog

De beurzen in Amsterdam en België begonnen de dag iets lager dan de slotkoersen van gisteren. Na de mooie winsten van gisteren (de AEX index steeg met +1,5% en de BEL20 steeg met een mooie +2,3%) deden beleggers het vanochtend rustig aan.

Gisteravond kwam er nog slechts nieuws over de verlaging van de kredietwaardigheid van Frankrijk door kredietbeoordelaar Moody’s. Door de verlaging van de kredietwaardigheid raakt Frankrijk zijn ‘triple-A’ status kwijt. Verder was er geen tot weinig nieuws in de ochtend om de beurzen een richting te kunnen geven.

Lees verder op beursig.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs