EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38616 tot 38620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Nikkei zet klim voort

De beurs in Tokio zette dinsdag de klim voort. De hoop op een begrotingsakkoord in de Verenigde Staten zorgde voor optimisme. Ook bleef de verkiezingswinst van de Japanse conservatieve Liberaal Democratische Partij (LDP) de markt ondersteunen. De Nikkei sloot 1 procent hoger op 9923,01 punten. Dat is het hoogste niveau in meer dan 8 maanden tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Optimisme over akkoord begroting VS

De voorstellen die de Amerikaanse president Obama maandag heeft gedaan om nog voor het eind van het jaar met de Republikeinse partij een akkoord over de federale begroting te kunnen bereiken, zijn door de Republikeinse onderhandelaar John Boehner welwillend ontvangen. Een van de belangrijkste elementen is een belastingverhoging voor mensen met een jaarinkomen boven de 400.000 dollar.

Obama zou bovendien ook aanzienlijk willen bezuinigen op de kosten in de gezondheidszorg en 200 miljard dollar extra willen toevoegen aan de overheidsbesparingen die zijn opgenomen in het tienjarenplan waarover Republikeinen en Democraten sinds 2011 twisten.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Tekenen aan de wand

Alles hangt af van vertrouwen. Nu consumenten en bedrijven steeds meer de hand op de knip houden wordt minder geleend van de banken. Dit is slecht voor het bankwezen, want het hele systeem draait om schuld aan die banken, die het voorrecht hebben om rente te rekenen voor het geld wat ze uitlenen.

Maar behalve dit al bestaande voorrecht heeft het bankwezen enorme risico’s genomen door het gaan verhandelen van allerlei zelfbedachte financiele producten. Hier heeft men in eerste instantie fors op verdiend, maar nu het tij zich heeft gekeerd zouden alle grote banken allang failliet zijn gegaan, ware het niet dat men de overheden zo gek heeft gekregen een fors deel van de financiele risico’s op zich te nemen bij het uitbreken van de  crisis. Ik zie ze nog staan, Bos, Wellink en Balkenende, waarbij Bos de snelle crisismanager mocht spelen die op het laatste moment het vaderland redde van de ondergang.

Lees verder op zilverpaul.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Hogere koersen op optimistisch Wall Street

De graadmeters op Wall Street noteerden maandag winst. De handel stond voornamelijk in het teken van de voortslepende begrotingsonderhandelingen in Washington en beleggers leken optimistisch dat er voor het einde van het jaar toch een akkoord zou worden bereikt.

Republikeinen toonden zich het afgelopen weekeinde voor het eerst bereid om belastingvoordelen voor de hoogste inkomens af te schaffen. Voorwaarde is wel dat er flink wordt bezuinigd op de sociale zekerheid. Maandag spraken de Amerikaanse president Barack Obama en de Republikein John Boehner opnieuw kort met elkaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

'De tijd dat de wereld Europa als referentiekader beschouwde ligt achter ons'

‘Om de globalisering te overleven en haar concurrentievermogen te herstellen, zal Europa meer moeten investeren in Onderzoek en Ontwikkeling en onderwijs en zal het zijn arbeids- en fiscale regelingen compleet moeten herzien,’ zei Merkel.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs