Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 38616 tot 38620
Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: woensdag 17 oktober 2012

China: Binnenkort de grootmacht in de goudmarkt

China is bezig met het opkopen van grote hoeveelheden goud. Daarnaast is het land bezig met het opzetten van grote productie locaties om zo de goudproductie flink op te voeren. Slim Beleggen heeft uitgezocht in welk tempo China bezig is om de goudmarkt te gaan domineren. En wat blijkt: Het land ligt mooi op schema op een absolute grootmacht te worden in de goudmarkt!

In 2007 werd China al de grootste goud producent ter wereld, waar het de Verenigde Staten van de troon stootte. Die opmars is nog steeds niet gestopt, aangezien het land nog steeds een stijgende lijn laat zien als het gaat om de totale goudproductie. Daarnaast is de verwachting dat in 2017 China ook het land zal worden met de grootste goudreserve ter wereld. China is dus op weg om een echte grootmacht te worden op de goudmarkt, wat automatisch ook betekend dat het land goed is voorbereid op het moment dat het huidige valuta systeem echt in elkaar valt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 oktober 2012

Chris Mayer over de kansen in Myanmar

Chris Mayer was te gast bij Capital Account om het potentieel van Myanmar te bespreken. De nieuwe markt biedt gigantische kansen voor beleggers die er snel bij zijn.

Het land gaat volop liberaliseren nu de economie is opengesteld voor buitenlandse investeerders. Het is alsof u opnieuw kan beleggen in China… 10 jaren geleden! Bovendien heeft Myanmar iets wat de Chinezen veel minder hebben: grondstoffen.

Myanmar biedt een unieke kans voor beleggers, maar dat wisten we natuurlijk al een tijdje bij Slim Beleggen. Terwijl Mayer nog opzoek is naar de juiste tips om te beleggen in Myanmar, kan u voor onze MYANMAR KOOPTIP vandaag al terecht in het Groeimarkten Rapport!

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 17 oktober 2012

'Omvang Spaanse 'bad bank' maximaal 90 miljard euro'

De Spaanse 'bad bank', waarin slechte vastgoedinvesteringen van andere banken ondergebracht worden, krijgt een maximale omvang van 90 miljard euro. 

Dat meldden bronnen bij het Spaanse ministerie van Economische Zaken woensdag aan persbureau Reuters.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 17 oktober 2012

Wall Street blijft dicht bij huis

De beurzen in New York bleven woensdag dicht bij de slotstanden van een dag eerder. Positief nieuws over de Amerikaanse huizenmarkt werd afgezet tegen teleurstellende berichten van de zwaarwegende fondsen IBM en Intel.

De Dow-Jonesindex toonde in de tussentijdse handel een verlies van 0,1 procent op 13.540 punten. De brede S&P 500 steeg 0,4 procent tot 1460 punten en de technologiebeurs Nasdaq klom 0,2 procent tot 3107 punten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 17 oktober 2012

Trojka en Grieken vrijwel eens over deal

De trojka van ECB, EU en IMF en de Griekse regering zijn het vrijwel eens over de maatregelen die Griekenland moet nemen om in aanmerking te komen voor verdere financiële steun. 

De missie van de trojka in Griekenland is daarmee afgerond. Dat maakten de inspecteurs woensdag bekend.