EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38621 tot 38625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Voorzichtige winsten op Europese beurzen

De Europese beurzen sloten dinsdag met bescheiden winsten. De stemming werd gesteund door een onverwachte stijging van het Duitse beleggersvertrouwen. Ook koesterden beleggers een sprankje hoop dat de zogeheten 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten kan worden afgewend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Het grote geld rekent op een herstel van de Amerikaanse vastgoedmarkt

Is de onroerend goed markt in de VS nu eindelijk weer boven water? Voldoende signalen wijzen in die richting en worden sterker en sterker. Een bijzonder sterk signaal is dat het grote geld opnieuw zijn weg naar de Amerikaanse vastgoedmarkt heeft gevonden.

De situatie is echter helemaal anders dan enkele jaren geleden alvorens de vastgoed bubbel implodeerde. Toen ging de voorkeur van de investeerders vooral interesse hadden voor hypotheken op basis van afgeleide producten die toelieten om met een hefboomeffect op prijsstijgingen in te spelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Twintigers 10 jaar langer werken dan grootouders'

Nederlandse pensioenen zijn door een reeks hervormingen met 15 tot 35 procent verlaagd in 15 jaar tijd. Om dat lagerepensioen te verdienen moeten de twintigers van nu ongeveer 10 jaar langer werken dan hun grootouders. Bovendien betalen ze een veel hogere pensioenpremie.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Bankentoezicht niet voor alle banken’

De kans wordt steeds groter dat er geen Europese toezichthouder voor alle banken in de eurozone komt.

Er wordt gewerkt aan een voorstel waar de Europese Centrale Bank toezicht gaat houden op bepaalde categorieën banken, zo is in Brussel vernomen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Chinese hang naar luxe blijft groeien

Chinese consumenten zijn over 2 jaar goed voor de aankoop van een derde van alle luxe goederen wereldwijd. Dat blijkt uit een prognose van consultancybureau McKinsey. Nu wordt nog een kwart van de luxe tassen, schoenen, horloges, juwelen en kleren aan Chinezen verkocht.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs