EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38626 tot 38630
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Oorlog wenkt... aldus vijf verschillende beursgoeroes

‘Duizenden miljarden dollars aan schulden zullen worden geherstructureerd en miljoenen voorzichtige spaarders zullen op het slechtst mogelijke tijdstip in hun leven een belangrijk percentage van hun koopkracht kwijtspelen. Het wordt niet het einde van de wereld, maar het sociale weefsel in de met schulden opgezadelde landen zal worden aangetast, in sommige gevallen zelfs vernietigd. Het is triest vast te moeten stellen dat al te vaak in de economische geschiedenis oorlog de logische conclusie is geweest die volgde op de dynamiek van economische chaos. Wij denken dus dat oorlog een onvermijdbaar gevolg van de huidige globale economische situatie is,' schrijft de legendarische hefboomfondsmanager Kyle Bass op zijn blog.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

China exporteert meer naar Verenigde Staten

China exporteert tegenwoordig meer producten naar de Verenigde Staten dan naar de Europese Unie.

China exporteert tegenwoordig meer producten naar de Verenigde Staten dan naar de Europese Unie.

De economische crisis in de Europese landen ligt aan de daling ten grondslag. Een woordvoerder van het Chinese ministerie voor handel heeft dat dinsdag laten weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

ABP verwacht lager pensioen jongeren

Door de plannen van VVD en PvdA lijkt het halen van een pensioen van 70 procent van het gemiddelde inkomen verder uit beeld te raken.

Door de plannen van VVD en PvdA lijkt het halen van een pensioen van 70 procent van het gemiddelde inkomen verder uit beeld te raken.

Het ABP, het grootste pensioenfonds van Nederland, heeft dat dinsdag gezegd in reactie op het regeerakkoord.

Daarin staat dat de jaarlijkse pensioenopbouw met 0,4 procent wordt verlaagd, na een eerdere verlaging van 0,1 procent. Dat lijkt niet veel, maar leidt bij een pensioenopbouw van 40 jaar tot een pensioenbedrag dat ongeveer 20 procent lager is, aldus ABP.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Moody's verlaagt kredietwaardigheid Frankrijk

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van Frankrijk met een stapje verlaagd. Het euroland verliest daarmee zijn toprating AAA en gaat naar AA1. De vooruitzichten blijven negatief. Dit heeft Moody's maandagavond bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

'Koop een huis, blijf in Spanje'

Spanje wil iedere buitenlander die een huis koopt van 160.000 euro of meer een permanente verblijfsvergunning geven. Met het plan hoopt de Spaanse regering de ingestorte huizenmarkt een zetje te geven.

Het plan van de Spaanse staatssecretaris van Handel, Jaime Garcia-Legaz, is nog niet definitief. Maar de Spaanse premier Rajoy benadrukte vandaag dat Spanje kopers moet vinden voor de enorme aantallen onverkochte huizen.

Lees verder op nos.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs