EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38641 tot 38645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Nieuw recordaantal bedrijven failliet in 2012

Nooit eerder zijn in ons land zoveel bedrijven failliet gegaan. Afgelopen vrijdag (14/12) werd het 10.550ste faillissement van het jaar uitgesproken. "Tegen het jaareinde kijken we in België aan tegen 11.000 bedrijven in bankroet", aldus handelsinformatiekantoor Graydon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Steeds meer vraag naar uitstel van betaling bij de apotheker

Almaar meer patiënten kunnen hun geneesmiddelen niet meer betalen en vragen aan de apotheker om hun betalingen uit te stellen. Dat blijkt uit een tweejaarlijks onderzoek van het vaktijdschrift De Apotheker. Bovendien zorgt de crisis ervoor dat de mensen besparen op hun medicatie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Zweden's vijandigheid t.o.v. Euro was nog nooit zo hoog

In Zweden onderzoekt een Zweeds statistisch bureau, twee keer per jaar, hoe zich de mening van de burgers ten opzichte van de Euro ontwikkeld heeft. De resultaten van het onderzoek van november zijn pas onlangs bekend gemaakt: maar liefst 82.3% stemt tegen de Euro, 9.6% zou de Euro overwegen, 8% weet het niet. De impopulariteit van de Euro heeft een record bereikt. Het verschil met de stemmen in mei 2012 is enorm: toen stemde nog 52% tegen, 11% wist het niet en 37% was voor.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Steun voor Italiaanse bank mag van Brussel

Brussel stemt in met een reddingspakket voor de op twee na grootste Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena. De Europese Commissie ging maandag akkoord met de kapitaalinjectie van 3,9 miljard euro.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Besparingsmaatregelen verstikken de Grieken

Asgrijze wolken en bijtende roken hangen deze winterdagen in de straten van Athene en andere steden in Griekenland. Reden daarvoor is dat veel Grieken overgeschakeld zijn op het verbranden van hout om zich te verwarmen. Op die manier kunnen ze dure huisbrandolie uitsparen. Sinds begin december neemt de illegale houtkap in het Zuid-Europese land bovendien buitensporige proporties aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs