EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38646 tot 38650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Huizenprijzen bijna 7 procent gedaald

De prijsdaling was afgelopen maand minder groot dan in de 4 voorafgaande maanden. Ten opzichte van voor de crisis in augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedraagt de prijsdaling ruim 16 procent.

De huizenprijzen liggen al een aantal maanden op het niveau van begin 2004.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Vijftien procent minder autoinschrijvingen in 2013

Federauto, de Belgische confederatie van de autohandel en -reparatie, voorziet in 2013 15 procent minder inschrijvingen van wagens. Dat cijfer zou zo gelijkaardig zijn aan de daling die voor heel 2012 verwacht wordt. Dat meldt Federauto vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

Arme Grieken...

Een Duitse psychotherapeut, gespecialiseerd in de behandeling van post-traumatische stress, reist af naar Griekenland. Wat hij daar ziet, overtreft zijn ergste vermoedens. Door de crisis is de verzorgingsstaat verwoest en staat de maatschappij op springen. Fragmenten.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent 2 punten lager

De AEX opent naar verwachting lager nu het begrotingsvoorstel van de Amerikaanse republikeinse partij in de VS weer heeft ingetrokken wegens gebrek aan voldoende steun.

Koen Bender, vermogensbeheerder bij Mercurius Vermogensbeheer gaat uit van een verlies van 2 punten. "Het draait vrijdag in eerste instantie om de fiscal cliff. Het intrekken van het eigen voorstel in geen gunstig signaal, maar is ook onderdeel van het politieke spel. Niemand wil de fiscal cliff, waarmee de druk onverminderd groot blijft om er uit te komen", aldus Bender.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2012

‘AEX begint met verlies’

De beurs in Amsterdam begint waarschijnlijk met verlies. Het optimisme over een begrotingsakkoord in de VS daalt nu de onderhandelingen opnieuw in een impasse verkeren.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten lager. Alles blijft in het teken staan van de fiscal cliff. De Republikeinse leider heeft zijn plan B in moeten trekken omdat hij te weinig stemmen van zijn eigen partij zou krijgen. Ook zou hij tegen zijn partijgenoten hebben gezegd dat ze tot na de kerst naar huis kunnen. De waarschijnlijkheid dat er nog voor het einde van het jaar een begrotingsakkoord komt is daardoor afgenomen“, aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs