Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 3866 tot 3870
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Acht bitcoin voornemens voor 2017

Van $433 op 1 januari 2016 naar bijna $960 op het moment van schrijven. Dat is de prijsontwikkeling van een bitcoin in één jaar tijd. Tijd dus om iets zorgvuldiger om te springen met deze waardevolle asset dat in 2017 een heel grote kans maakt om waardevoller te worden dan een ounce goud. Hier volgen acht tips waarmee je de veiligheid van jouw bitcoins voor 2017 en later aan strenge eisen laat voldoen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Bitcoinspot.nl bij radio1: "Je moet groter denken!"

Bitcoin is weer, zoals ze het bij radio1 noemen, "booming" en daarom werd ondergetekende uitgenodigd om wat uitleg te geven over de huidige Bitcoin rally. Wat hen betreft was Bitcoin nog niet zo groot want je kan er bijvoorbeeld: "niet mee naar de blokker". Mijn boodschap voor hen "Denk groter!". Dit is niet meer de tijd van de Blokker maar van het internet. Bitcoin is een stuk financieel gereedschap om financiele censuur mee te ontwijken. De prijsstijging van het laatste jaar is voor een groot deel het effect van het feit dat gereedschap op steeds meer manieren gebruikt wordt. Ik denk dat de boodschap best aardig overgekomen is maar ik zou zeggen oordeel zelf. Het fragment kan je hier beluisteren. Twitter

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

4 maanden na de Spelen lijkt de crisis in Rio compleet

De straten van de Braziliaanse stad Rio de Janeiro, waar amper vier maanden geleden de Olympische Spelen werden georganiseerd, tonen de zware economische crisis die het land heeft getroffen.

De lokale retailers zeggen de slechtste eindejaarsperiode sinds mensengeheugenis te hebben moeten registreren. Berekend werd dat de omzet van de winkeliers in Rio de Janeiro met 9 procent is gedaald tegenover de kerstperiode vorig jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

Aandelenbeurs Londen op hoogste stand ooit gesloten

De aandelenbeurs in Londen is woensdag op zijn hoogte stand ooit gesloten. De FTSE 100 eindigde de sessie met een winst van 0,5 procent op 7106,08 punten. Daarmee verdween het oude record dat stamde uit april 2015 uit de boeken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 december 2016

De beste jobs voor slimme mensen die niet hard willen werken

Werk kan stressvol zijn. Men zegt dat enkel de slimme mensen de alledaagse stress kunnen verwerken om succesvol te worden. Maar misschien dat intelligentie wel eens kiest voor het pad van de minste weerstand, vooral in het soort job dat slimme mensen doen.

Volgens een onderzoek nemen we gemiddeld 70 beslissingen per dag. De ene beslissing is al gemakkelijker te nemen dan de andere. Wat wel opvalt is dat succesvolle mensen gemakkelijker en betere beslissingen nemen.

Maar de echte intelligente mensen zoeken een job die goed betaalt en waar ze zo weinig mogelijk voor moeten doen. Dit zijn volgens Business Insider de ideale jobs voor intelligente, luie mensen.