EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38656 tot 38660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Merkel: Eurolanden wachten nog pijnlijke jaren

De eurolanden staan nog jaren van pijnlijke hervormingen, langzame groei en hoge werkloosheid te wachten. Dat stelde de Duitse bondskanselier Angela Merkel na afloop van de EU-top.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Spaanse staatsschuld op hoogste punt in honderd jaar

De Spaanse staatsschuld, die de schulden van de centrale overheid, de regio's en de gemeenten omvat, heeft eind september een nieuw historisch record gebroken. De gezamenlijke schuldenlast liep op tot 817 miljard euro, oftewel 77,4 procent van het bruto binnenlands product. Dat heeft de Spaanse centrale bank vrijdag aangekondigd. De schuldgraad komt zo op het hoogste niveau sinds 1910, schrijft de Spaanse krant El País, op basis van statistieken in een studie van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Merkel voorziet moeilijke jaren voor eurozone

De eurolanden staan nog jaren van pijnlijke hervormingen, langzame groei en hoge werkloosheid te wachten. Dat stelde de Duitse bondskanselier Angela Merkel vrijdag na afloop van de EU-top.

Merkel verwelkomde de besluiten over de Europese bankenunie en de noodkredieten voor Griekenland die de afgelopen dagen in Brussel zijn genomen. Ze waarschuwde echter dat er nog een lange weg is te gaan. ,,De veranderingen die we doorvoeren zijn moeilijk en pijnlijk'', stelde ze.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Bear&Bull Blog : Een kwestie van goud

'Waarom zou ik in goud beleggen? Een spaarboekje biedt tenminste nog een beetje rente, een klomp goud biedt niks.' 'Juist, maar als de wereld vergaat en de hele economie is verwoest en al je spaargeld en alle aandelen en obligaties zijn in rook opgegaan, dan zal je verdomd blij zijn dat je die klomp goud nog bezit.' 'En wanneer zou de wereld dan vergaan?' 'Volgende vrijdag.' 'Oei. In dat geval...'

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Column Kees de Kort | Japan staat stil

Het blijkt opnieuw dat de Japanse ondernemers het vertrouwen kwijtraken. "En dat is ook niet zo gek", zegt BNR's Kees de Kort.

"In Japan is het in 1988/1989 misgegaan door de schuldencrisis en sindsdien blijft het maar doorsukkelen: meer schulden, vergrijzing er bovenop en weinig groei. En als je naar het politieke stelsel kijkt van Japan, dan zijn ze sinds 1989 toe aan de 20e premier. Dat geeft toch aan dat de Japanse politici niks met elkaar weten te bedenken", zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs