EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38666 tot 38670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Baas Europees noodfonds is ongerust over Italië

Klaus Regling, de directeur van het Europese noodfonds ESM, is ongerust over de politieke situatie in Italië. Dat zegt hij in een interview met het Duitse weekblad Focus. Regling heeft er vertrouwen in dat de eurocrisis binnen afzienbare tijd opgelost geraakt. Maar een mogelijk vertrek van de Italiaanse premier Mario Monti zou roet in het eten kunnen gooien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

'Grieks herstel kan in 2014 van start gaan'

De Griekse economie zou vanaf de tweede helft in 2013 weer kunnen gaan groeien waarna in 2014 het herstel kan worden ingezet.

Dit verklaart de Griekse minister van Financiën, Yannis Stournaras, in een interview met dagblad Imerisia, zo meldt Reuters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Wellink noemt ECB-toezicht een noodoplossing

Dat stelt de voormalige centralebankpresident Nout Wellink in een interview met de Duitse krant Handelsblatt dat dinsdag wordt gepubliceerd.

Op korte termijn is er geen alternatief voor de beslissing om de ECB verantwoordelijk te maken voor het toezicht, stelt Wellink. ''Maar die oplossing voor de korte termijn kan niet permanent worden.''

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Economische crisis verspreidt zich over heel Europa

De economische neergang in veel Zuid-Europese landen lijkt zich te verspreiden over heel Europa. "Er zijn aanwijzingen dat de economie niet alleen verzwakt in zuidelijke landen met schulden, maar ook in de rest van de eurozone", aldus Erkki Liikanen, chef van de Finse centrale bank en lid van de Algemene Raad van de Europese Centrale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Recessie in Cyprus zal langer duren dan verwacht

De recessie in Cyprus zal langer en dieper uitvallen dan tot nu toe werd gedacht. Dat bericht het Griekse nieuwsagentschap AMNA op basis van de Bank van Cyprus.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs