EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38686 tot 38690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Beurzen maken pas op de plaats

De Europese beurzen maakten vrijdag een pas op de plaats. Een positief bericht over de Chinese industrie en de aanhoudende bezorgdheid over de Amerikaanse begrotingscrisis hielden de beurzen in balans.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel vlak op 343,98 punten. De MidKap-index klom 0,1 procent tot 531,51 punten. De beurzen in Parijs en Londen daalden 0,2 procent. Frankfurt bleef ongewijzigd. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na aanvang van de handel ook onveranderd op 13.169 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Griekenland belast hogere inkomens meer

De Griekse regering heeft in het parlement een nieuwe belastingwet ingediend, die de strijd tegen fiscale fraude en de zwarte economie verder moet aanscherpen. De internationale geldschieters hadden daar om gevraagd in ruil voor de 49,1 miljard euro aan nieuwe noodsteun. De fiscale wet, die ook een vereenvoudiging van het belastingsysteem omvat, moet jaarlijks 2,5 miljard euro extra in het laatje brengen en in grotere mate komaf maken met belastingontduiking.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

'Gemengde opening Wall Street'

De beurzen in New York zullen vrijdag naar verwachting gemengd openen. Een verdere verbetering van industriële activiteit in China zorgt voor een voorzichtig optimisme. Beleggers blijven echter terughoudend vanwege de voortslepende begrotingsonderhandelingen in Washington.

Voorbeurs bleek dat de inflatie in de Verenigde Staten vorige maand op jaarbasis is uitgekomen op 1,8 procent. Economen hadden gerekend op een inflatiecijfer van 1,9 procent, tegen 2,2 procent in oktober. Op maandbasis gingen de Amerikaanse consumentenprijzen in november met 0,3 procent omlaag. Dat is de eerste daling in 6 maanden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Merkel: Eurolanden wachten nog pijnlijke jaren

De eurolanden staan nog jaren van pijnlijke hervormingen, langzame groei en hoge werkloosheid te wachten. Dat stelde de Duitse bondskanselier Angela Merkel na afloop van de EU-top.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Spaanse staatsschuld op hoogste punt in honderd jaar

De Spaanse staatsschuld, die de schulden van de centrale overheid, de regio's en de gemeenten omvat, heeft eind september een nieuw historisch record gebroken. De gezamenlijke schuldenlast liep op tot 817 miljard euro, oftewel 77,4 procent van het bruto binnenlands product. Dat heeft de Spaanse centrale bank vrijdag aangekondigd. De schuldgraad komt zo op het hoogste niveau sinds 1910, schrijft de Spaanse krant El País, op basis van statistieken in een studie van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs