EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38686 tot 38690
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Tokio sluit hoger

In Japan zijn de aandelenbeurzen maandag hoger gesloten. Een lagere stand van de yen en de hoop op een overwinning van de LDP-partij bij de verkiezingen in december stemden beleggers tevreden. De LDP belooft meer werk te maken van het stimuleren van de economie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

'Burgers! Vergeef ons dat we niet de ware schuldigen voor deze crisis hebben gearresteerd: de bankiers en de politic

‘Burgers! Vergeef ons dat we niet de ware schuldigen voor deze crisis hebben gearresteerd: de bankiers en de politici’

De huidige miskleun samengevat in één enkele zin, zoals Kyle Bass onlangs al opmerkte, schrijft ZeroHedge: ‘omdat de verantwoordelijken voor deze voortdurende crisis niet werden gearresteerd, maar hun machtsposities hebben behouden, zal elke verandering niets meer zijn dan een schijnoperatie en zal de echte verandering enkel plaatsgrijpen in de bankrekeningen van de middenklasse, die stilaan maar zeker tot nul worden herleid.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Griekenland plafonneert overheidsuitgaven

Griekenland wil een automatische bovengrens vastleggen voor de uitgaven van zijn ministeries, staatsbedrijven en gemeenten. Dat hebben premier Antonis Samaras, minister van Financiën Ioannis Stournaras en andere regeringsleden beslist.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Groot protest artsen en verpleegsters Spanje

Tienduizenden artsen, verpleegsters en andere ziekenhuismedewerkers zijn zondag door Madrid getrokken om te protesteren tegen de bezuinigingen van de Spaanse overheid op de gezondheidszorg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Ex-Bankier: Geldsysteem is piramidesysteem

Vervolg op het artikel van 17 november: “Ex-bankier doet boekje open over het geldsysteem” waar aan ex-bankier en econoom Ad Broere een aantal vragen worden gesteld die in financiële- en politieke kringen als taboe worden ervaren.

Vraag Normaal gezien is men er heel gauw bij om piramidesystemen te verbieden. Hoe kan het dat dit systeem zo diep geworteld zit in onze maatschappij terwijl bij gelijkaardige systemen meteen wordt ingegrepen?

Lees verder op gewoon-nieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs