EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38701 tot 38705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

CPB somberder: krimp in 2013 van 0,5%

De Nederlandse economie zal in 2013 met 0,5% krimpen. In september werd nog gerekend op een groei met 0,75%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Griekse ambtenaren in staking

Griekse ambtenaren zijn woensdag voor 24 uur in staking gegaan uit protest tegen de massa-ontslagen die het ambtelijke apparaat van het land te wachten staan.

Ministeries, scholen en belastingkantoren blijven dicht. Ook het treinverkeer wordt getroffen door de staking en door een werkonderbreking in de burgerluchtvaart zal een aantal binnenlandse vluchten uitvallen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

‘Amsterdamse beurs begint hoger’

De beurs in Amsterdam begint waarschijnlijk hoger. Er is hoop dat politici in de VS voor het einde van het jaar een akkoord zullen bereiken en de ‘fiscal cliff’ zal worden afgewend.

,,De AEX opent ongeveer een half punt hoger. De eindejaarsrally is nog niet voorbij. In Azië was vooral de stemming in Japan positief door de hoop op meer stimuleringsmaatregelen door de Japanse centrale bank. Ook blijft men optimistisch over een spoedig begrotingsakkoord in de VS. Daarnaast is de kredietstatus van Griekenland stevig opgeschroefd'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Japanse export daalt opnieuw

Over de eerste 11 maanden van dit jaar bedraagt het handelstekort 6280 miljard yen, meer dan het dubbele van het record dat in 1980 werd neergezet. Wel overtrof de export naar de Verenigde Staten voor de eerste keer sinds december 2008 de uitvoer naar China. De export naar de VS steeg met 5,3 procent, terwijl naar China 14,5 procent minder werd uitgevoerd. De export naar de Europese Unie namt met 19,9 procent af.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Nikkei weer boven 10.000 punten

De beurs in Tokio wist woensdag voor het eerst sinds begin april dit jaar weer boven de belangrijke grens van 10.000 punten te eindigen. De rally op de Japanse beurs werd voortgezet door de verwachting dat de Amerikaanse politici een akkoord zullen bereiken over de begroting en de hoop op meer stimuleringsmaatregelen in Japan.

De Nikkei sloot 2,4 procent hoger op 10.160,40 punten. De hoofdindex is in de afgelopen 5 weken ruim 17 procent gestegen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs