EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38701 tot 38705
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Witte Huis uit optimisme begrotingsakkoord

Het Witte Huis sprak maandag optimisme uit dat een akkoord kan worden gesloten om een zogenoemde begrotingskloof te vermijden. ,,We blijven ervan overtuigd dat we een overeenkomst kunnen bereiken'', zei een woordvoerder van het Witte Huis maandag. ,,Er moet werk worden verzet'', voegde hij echter toe.

Het afgelopen weekeinde sprak president Barack Obama met de Republikeinse en Democratische hoofdrolspelers in de onderhandelingen, John Boehner en Harry Reid.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

AEX begint nieuwe week met klein verlies

Nadat de beurzen vorige week een sterke week lieten zien namen beleggers vandaag winst waardoor de beurzen een kleine daling lieten zien. De AEX index kwam tussen 9:15 en 10:00 nog kort in het groen maar de rest van de dag bleef er een klein verlies. De BEL20 tikte slechts korte tijd de slotstand van vorige week vrijdag aan maar de rest van de dag bleef net als bij de Amsterdamse beurs een verlies op de borden.

Afgelopen vrijdag waren de Amerikaanse beurzen maar kort geopend dankzij ‘black Friday’, de beursdag duurde hierdoor 3 uur korter dan normaal. Vandaag bleek dat het weekend van ‘black Friday’ voor een recordaantal winkelende consumenten had gezorgd.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Medvedev: "Rusland verwelkomt de euro als wereldreservemunt"

De minister-president van Rusland, Dimitri Medvedev, heeft in een interview met de Franse krant Le Figaro gezegd dat hij de euro verwelkomt als wereldreservemunt. Het interview vond plaats voorafgaand aan het officiële bezoek van Medvedev aan Frankrijk. De minister-president zei ook dat hij de ontwikkelingen in Europa, en dan specifiek de maatregelen om de economische crisis te bestrijden, in de gaten houdt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Wall Street gemengd na winkelweekend

De effectenbeurzen in New York stonden maandag aan het einde van de handelsdag overwegend in het rood. Beleggers namen wat winsten, nadat ze vorige week nog de beste week in meer dan 5 maanden hadden beleefd. De aandacht lag vooral bij detailhandelsbedrijven, die de verkoopcijfers verwerkten van de eerste kerstinkopen.

De Dow-Jonesindex noteerde 0,5 procent lager op 12.948 punten. De brede S&P 500 daalde 0,4 procent tot 1403 punten en de technologiebeurs Nasdaq noteerde 0,1 procent hoger op 2970 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Rob McEwen: “Zilver knalt naar $ 200, goud richting $ 5.000 in de volgende 4 jaar”

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de goud- en zilvermarkt besprak.

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de goud- en zilvermarkt besprak.

McEwen windt er geen doekjes om: volgend jaar zal goud de grens van 2000 dollar doorbreken, terwijl zilver op hetzelfde ogenblik door de barrière van 50 dollar schiet.

Voor de langere termijn houdt Rob McEwen vast aan zijn projecties, waarbij goud richting 5000 dollar zal stijgen in de volgende 4 jaren. Voor zilver ziet McEwen de prijs richting 200 dollar schieten.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs