EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
29
kliks
16
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38711 tot 38715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Europa bereikt akkoord over bankentoezicht

De ministers van Financiën van de 27 EU-landen zijn het in de nacht van woensdag op donderdag eens geworden over een toezichthouder op de bankensector. Dat meldden diverse aanwezigen bij de vergadering op Twitter, waaronder eurocommissaris Michel Barnier.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

EU-top over toekomst monetaire unie

De regeringsleiders en staatshoofden van de Europese Unie zijn donderdag en vrijdag weer in Brussel voor overleg. Premier Mark Rutte en zijn collega's praten onder meer over de toekomst van de Europese economische en monetaire unie.

Iedere leider krijgt 4 minuten spreektijd om zijn of haar visie op die toekomst uit de doeken te doen, zo stelde EU-president en voorzitter van het overleg Herman Van Rompuy voor in zijn uitnodigingsbrief.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Akkoord over Europees toezicht op banken

Om het vertrouwen in de euro terug te winnen, komen alle belangrijke banken in de eurolanden onder toezicht te staan van de Europese Centrale Bank.

Alle grotere banken in de eurozone en zij die Europese steun ontvangen, komen onder direct toezicht van de Europese Centrale Bank (ECB) te staan. De controle op kleine banken blijft een verantwoordelijkheid van de nationale toezichthouder - zoals De Nederlandsche Bank - maar de ECB kan bij twijfel ook deze taak overnemen.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

De grote besparingszwendel

Er is geen enkel land in de eurozone dat werkelijk bespaart en alle landen geven nog steeds veel meer uit dan ze ontvangen, schrijft Philipp Bagus op Mises Daily. Bagus is een Duitse econoom die lesgeeft aan de Spaanse universiteit Rey Juan Carlos in Madrid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

'De wereld kampt met drie grote problemen'

'De wereld staat voor drie grote problemen die, indien we ze niet oplossen, onze levens, zoniet de levens van onze kinderen en onze kleinkinderen dreigen te verzuren.'

'De wereld staat voor drie grote problemen die, indien we ze niet oplossen, onze levens, zoniet de levens van onze kinderen en onze kleinkinderen dreigen te verzuren.'

Dat heeft voormalig president Bill Clinton in de Texaanse hoofdstad Austin gezegd tegenover een publiek van zo’n 6.000 informatici. Austin is de thuisbasis van Dell Computers, het ICT-bedrijf van Michael Dell, dat ondertussen zo’n 100.000 mensen in dienst heeft, en dat deze week voor de tweede maal het jaarlijkse Dell World Congres organiseert.

Clinton richtte na zijn tweede ambtstermijn het Clinton Global Initiative op, een liefdadigheidsorganisatie die tot doel heeft ‘s werelds grootste problemen aan te pakken.  Hij somde die drie problemen als volgt op:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs