EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38721 tot 38725
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Rally in zilver houdt aan?

Wij zijn al een tijdje positief op zilver en voor de leden van de Optie Trader hebben we zelfs een longpositie in het edelmetaal. Toen we de trade initieerden, gaven we een stoploss mee van ongeveer 29.5 tot 29.00 dollar. De prijs van zilver is sindsdien goed gestegen en wij vinden het tijd om de stoploss nu wat te verhogen.

[...]

Lees verder op OptieBlog.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

CME verlaagt margeverplichtingen goud- en zilvercontracten

De CME Group heeft de margeverplichtingen voor contracten goud en zilver verlaagd. Daardoor hoeven participanten vooral minder geld in te leggen om een contract af te kunnen sluiten dan voorheen het geval was. De CME past de margeverplichtingen regelmatig aan om de hoeveelheid speculatief geld in de markt te 'reguleren'. Niet alleen de margeverplichtingen voor edelmetalen, maar ook die voor koper en aardgas werden verlaagd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Zwitserse Metalor gaat goudsmelterij bouwen in Singapore

Metalor gaat haar activiteiten in het Verre Oosten verder uitbreiden, want een nieuwssite uit Singapore schrijft op haar website dat het Zwitserse bedrijf $15 miljoen gaat investeren in een nieuwe smelterij. De bouw hiervan moet in de tweede helft van volgend jaar gereed zijn. Metalor verwacht dat deze smelterij zal voldoen aan de vraag van goudbanken in Zuid-Oost Azië, bedrijven die goud recyclen en de industrie in het algemeen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Ruim 1300 meer huizen verkocht in oktober

Het was even zoeken, maar we hebben eindelijk een micro-plusje kunnen vinden...

Het was even zoeken, maar we hebben eindelijk een micro-plusje kunnen vinden...

In oktober 2012 zijn er 8.507 huizen verkocht. Dat is 19,1 procent meer dan de maand ervoor. In vergelijking met oktober 2011 is het echter 10 procent minder.

De gemiddelde koopsom lag vorige maand met 214.546 euro ruim 2000 euro lager dan in september. In oktober 2011 gingen woningen nog voor gemiddeld 237.499 euro van de hand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Column Kees de Kort | Negatieve verrassing? Nederland!

Het beste jongetje van de klas in de euro kan de rest niet meer bijbenen. Het gaat niet goed met de economie in de eurolanden.

Het beste jongetje van de klas in de euro kan de rest niet meer bijbenen. Het gaat niet goed met de economie in de eurolanden.

De krimp wordt dit jaar dieper dan eerst gedacht en voor volgend jaar is de groeiverwachting naar beneden bijgesteld. Dat blijkt uit onderzoek van de Europese Centrale Bank. En tussen al die Europese landen die kwakkelen, is er één die er uit springt, zegt macro-econoom Kees de Kort.

"Duitsland zwakt wat af, Frankrijk blijft redelijk liggen, de Zuid-Europese landen da's niet veel bijzonders, maar dat weten we al. De gróte verrassing was Nederland. Want in Nederland gaat het támelijk slecht in één keer. Dat is een bijzonder grote verzwakking."

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs