EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38721 tot 38725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Een grafiek zegt meer dan 1.000 woorden

Omdat we niet altijd met analyses moeten gooien, hebben we een grafiekenfestival georganiseerd als eindejaarscadeau! Een grafiek zegt soms meer dan een analyse van 1.000 woorden. Waarom dit, waarom dat, als dit, als dat,… is soms overbodig. De harde feiten zie je dan op de grafiek.

De meest besproken death cross is die van Apple. Dit maakt het aandeel technisch heel kwetsbaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

“FED koopt alleen maar tijd om schuldencrisis op te lossen”

Het Federal Reserve’s opkoopprogramma van obligaties en de politiek om de rentevoeten laag te houden, dienen uiteindelijk slechts één doel: de FED koopt alleen maar de tijd die nodig is om de schuldencrisis in de U.S. op te lossen, niet meer of niet minder.

Pimco’s Head of Global Equities Neel Kashkari steekt een pluimpje op de hoed van Fed Chairman Ben Bernanke die moedig en doortastend genoeg is geweest om met de juiste maatregelen uit te pakken, maar uiteindelijk zullen die maatregelen allemaal niet veel uithalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

EU-top start zonder hoge verwachtingen

De staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie zijn rond 17.30 uur hun vergadering over het rapport van Herman Van Rompuy begonnen. Na het akkoord dat hun ministers van Financiën eerder op de dag sloten over het bankentoezicht, zijn de verwachtingen eerder laag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

EU-top bespreekt toekomst unie

De regeringsleiders en staatshoofden van de Europese Unie zijn donderdag in Brussel aan hun laatste geplande top van dit jaar begonnen. Premier Mark Rutte en zijn collega's praten onder meer over de toekomst van Europa op economisch en financieel gebied.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Europa pakt bankentoezicht op

Om rampen als die van de IJslandse internetbank Icesave binnen Europa te voorkomen, krijgt de Europese Centrale Bank (ECB) een centrale rol als financieel toezichthouder op de Europese bankensector. Daarover zijn de ministers van Financiën van de 27 EU-landen het in de nacht van woensdag op donderdag eens geworden. De plannen moeten nog wel uitgewerkt worden.

Door de Europese Centrale Bank (ECB) de supervisie van een grensoverschrijdend bankentoezicht te geven, valt beter te zien hoe banken ervoor staan. Banken die meer dan 30 miljard euro op de balans hebben staan, komen nu onder rechtstreeks toezicht van de ECB (in Nederland ING, Rabobank, ABN Amro en SNS Reaal). De kleinere banken blijven in principe onder het toezicht van de nationale toezichthouders staan.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs