Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 38736 tot 38740
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 31 oktober 2012

'AEX opent vlak'

De beurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen nagenoeg onveranderd beginnen. Beleggers wachten op de opening van de Amerikaanse beurzen, die 2 dagen gesloten bleven vanwege orkaan Sandy.

,,De AEX begint nagenoeg ongewijzigd. Later op de dag zal er waarschijnlijk meer beweging in de markt komen als Wall Street weer zijn deuren opent. Voor de rest krijgen we een hoop kwartaalcijfers te verwerken en komen er later in de week nog belangrijke macrocijfers naar buiten'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 31 oktober 2012

Nikkei sluit met winst

De beurs in Tokio is woensdag met winst gesloten. Na de verliesbeurt van een dag eerder stapten beleggers weer in de markt. De stemming werd gesteund door flinke koerswinsten van zwaargewichten Hitachi en Komatsu, die vasthielden aan de vooruitzichten voor het gehele boekjaar. De Nikkei eindigde 1 procent hoger op 8928,29 punten.

Het Japanse conglomeraat Hitachi klom ruim 3 procent en bouwmachinemaker Komatsu won ook meer dan 3 procent. Fuji Heavy Industries steeg 6,7 procent en bereikte daarmee het hoogste niveau in 11 jaar. De onderneming verhoogde zijn winstverwachting voor het jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 31 oktober 2012

Schade Sandy loopt in miljarden

De economische schade die superstorm Sandy in Amerika heeft aangericht loopt in de miljarden.

Dat voorspelt adviesbureau IHS Global Insight. Naar schatting loopt alleen al de materiƫle schade aan gebouwen en infrastructuur op tot 20 miljard dollar (15,4 miljard euro).

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 31 oktober 2012

'Honderden ontslagen bij KLM'

Zeker 1300 werknemers bij KLM dreigen hun baan te verliezen.

Dat schrijft De Telegraaf woensdag. De luchtvaartmaatschappij moet in de komende twee jaar verder afslanken om uit de rode cijfers te blijven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 31 oktober 2012

Britse consumentenvertrouwen weer gedaald

Het Britse consumentenvertrouwen is gedaald naar het laagste punt in 6 maanden. Dat maakte marktonderzoeker GfK NOP woensdag bekend. De vertrouwensindex staat nu op -30, waar analisten hadden verwacht dat die stabiel op -28 zou blijven staan. Het is de laagste stand sinds april dit jaar.