EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38736 tot 38740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Wall Street ziet begrotingsdeal naderen

Op de Amerikaanse aandelenmarkten gingen de koersen ook dinsdag stevig omhoog. Beleggers denken dat een compromis over de Amerikaanse begroting tussen Democraten en Republikeinen weer wat dichterbij is gekomen, hoewel kopstukken van beide partijen waarschuwden dat er nog geen akkoord is bereikt.

Als een compromis wordt bereikt, betekent dit dat de automatische bezuinigingen en lastenverzwaringen waarmee andere begin januari een begin zou worden gemaakt, niet doorgaan. Gevreesd wordt dat deze zogenoemde fiscal cliff het herstel van 's werelds grootste economie ernstig zal schaden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Brusselse beurs boekt winst

De Europese beleggers speculeerden dinsdag op een snel compromis over de Amerikaanse 'begrotingsafgrond'. Op Euronext Brussel steeg de Bel20 met 0,67 procent tot een slot van 2.480,36 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Wall Street zet rally voort

Op de Amerikaanse aandelenmarkten gingen de koersen ook dinsdag stevig omhoog. Beleggers denken dat een compromis over de Amerikaanse begroting tussen Democraten en Republikenen weer wat dichterbij is gekomen, hoewel kopstukken van beide partijen waarschuwen dat er nog geen akkoord is bereikt.

De toonaangevende Dow-Jonesindex stond in de middaghandel op een winst van 0,9 procent op 13.351 punten. De breder samengestelde S&P 500 steeg 1,1 procent tot 1445 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq klom 1,4 procent tot 3052 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Obama wijst belastingplan Republikeinen af

De Amerikaanse president Barack Obama ziet niets in het laatste voorstel van de Republikeinen voor de aanpak van de overheidsfinanciën. Dat liet een woordvoerder van het Witte Huis vandaag weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Iran smokkelt goud om sancties te omzeilen

Vandaag weer een opvallend bericht, welke perfect pas binnen de eerdere berichten over Iran en het gebruik van goud om de sancties zoals opgelegd door de Verenigde Staten te ontwijken. Vandaag werd bekend dat Iran vermoedelijk op grote schaal goud verkoopt in Afghanistan in ruil voor dollars en olie. Het geld wordt vervolgens gebruik om transacties uit te voeren zodat Iran in de behoefte kan blijven voorzien ondanks de opgelegde sancties.

Lees verder op goudbubbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs