EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38741 tot 38745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Wall Street zakt weg ondanks steunplan Fed

De beurzen in New York zakten woensdag in de loop van de handel weg. Eerder stonden de koersen nog op winst na de bekendmaking van de Federal Reserve om meer geld in de economie te gaan pompen. Met het nieuwe steunprogramma van de Fed is een bedrag van 45 miljard dollar per maand gemoeid.

De Dow-Jonesindex noteerde tegen het einde van de handel 0,1 procent lager op 13.237 punten. De brede S&P 500 klom een fractie tot 1427 punten en de technologiebeurs Nasdaq zakte 0,4 procent tot 3010 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Fed betreedt ‘onbekende’ monetaire paden

Vaste lezers van Slim Beleggen zullen het zich nog wel herinneren, onze spraakmakende en inmiddels beruchte column met de mysterieuze titel ‘Nominale BBP doelstelling‘ van november 2011.

De column behandelde onze denkpiste waarbij we visionair naar de toekomstige richting (of uitwegen) voor de Fed keken. We zagen weinige andere opties dan een permanente monetaire ingreep waarbij de limieten werden bepaald aan de hand van enkele economische doelstellingen.

We omschreven het destijds als volgt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

'Deal over fiscal cliff van kritiek belang'

De president van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, Ben Bernanke, waarschuwt dat het absoluut noodzakelijk is dat Amerikaanse politici een deal bereiken om de gevreesde 'fiscal cliff' af te wenden. Dat zei hij woensdag in een toelichting op het rentebesluit van de Federal Reserve eerder op de dag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Begrotingstekort VS sterk omhoog

Het Amerikaanse begrotingstekort is in november opgelopen tot 172 miljard dollar (131 miljard euro), vergeleken met een tekort van 137 miljard dollar een jaar eerder. Het sterk stijgende tekort zet de onderhandelingen over de begrotingscrisis in Washington verder onder druk.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

In het pensioendossier is niets te gek voor woorden

Vorige week dinsdag lichtte Borgdorff- baas van het een na grootste pensioenfonds in Nederland (Zorg & Welzijn met 125 miljard)- de putdeksel van het pensioenriool een heel klein beetje om de conditie van het riool te controleren. Dat had hij niet moeten doen. De gasvorming in het riool bleek  zodanig te zijn dat de putdeksel eraf vloog en niet meer terug te plaatsen is. Borgdorff zei wat iedereen eigenlijk al lang wist, maar wat tot nu toe goed verborgen was gebleven in onbegrijpelijke UPO’s: er bestaat gĂ©Ă©n gegarandeerd pensioen en al helemaal geen welvaartsvast pensioen. Dat hebben de  pensioenfondsen geweten. Woensdagavond mocht ‘chief-amateur-lobbyist’ van het ABP, Krol van de politieke partij 50Plus bij Pauw &Witteman nog uitleggen dat de fondsen rijker dan ooit zijn (waar, maar dat is maar één kant van de zaak) en dat als er toch een probleempje zou zijn, de ouderen daar niet de dupe van zouden mogen worden, want ‘ze hebben er hun hele leven voor betaald’.

Lees verder op blog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs