EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38741 tot 38745
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Redding Britse banken mogelijk miljardenstrop

Groot-Brittannië loopt het risico om 66 miljard pond (82 miljard euro) aan belastinggeld kwijt te raken waarmee de regering in 2008 twee grote banken heeft gered.

De regering zag zich tijdens het hoogtepunt van de kredietcrisis genoodzaakt miljarden te pompen in de Royal Bank of Scotland (RBS) en de Lloyds Banking Group (LBG).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Economie krimpt fors, politiek zegt

De nieuwe cijfers over de economie zijn veel slechter dan verwacht. Is het de voorbode van een nieuwe recessie? Fnv-voorzitter Ton Heerts reageert op minister Henk Kamp.

Lees verder op nieuwsuur.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Historisch miljardenverlies Amerikaanse post

Officiële reden: concurentie. Werkelijke reden: dalende consumptie

Officiële reden: concurentie. Werkelijke reden: dalende consumptie

De Amerikaanse posterijen lijden dit jaar een historisch verlies van bijna 16 miljard dollar (12,5 miljard euro), drie keer zo veel als vorig jaar.

Zonder overheidsingrijpen ziet de US Postal Service het somber in. De dienst heeft last van het internet en felle concurrentie op de markt voor pakketjes.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

3 To Do‘s voor Obama over China

Tijdens de verkiezingscampagne hadden Obama en Romney niet zo’n mooie woorden over China. Het ging van manipulator tot oneerlijke handel met Amerika en andere economieën. Maar China blijft de 2e grootste economie ter wereld en de grootste Amerikaanse obligatiehouder. Dit land kan Amerika maar best te vriend houden. Wat kan Obama doen?

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Canada in het slop?

Canada zag er in oktober 1.800 jobs bijkomen. Maar al deze jobs komen van de overheid zelf. De private sector zal 20.000 jobs verdwijnen, op 1 maand tijd en de 4e maand op rij dat het daalt! De werkloosheidsgraad blijft voorlopig op 7,4 %.

[...]

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs