EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38751 tot 38755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Faillissementen lopen 25% op naar record: 12.397

Volgens faillissementsdossier.nl stevenen we dit jaar af op een recordaantal faillissementen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Wanbetaler: de federale overheid

Tussen 1 januari en 30 november van dit jaar hebben de federale overheidsdiensten 166.553 facturen, goed voor 2 miljard euro, niet binnen de vooropgestelde termijn betaald. Dat antwoordde minister van Begroting en Administratieve Vereenvoudiging Olivier Chastel in de bevoegde Kamercommissie op een vraag van Steven Vandeput (N-VA).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

'Vat olie daalt naar 50 dollar, Spaanse rente gaat over 10%'

De Deense Saxo Bank heeft naar goede gewoonte een lijst van 10 gedurfde voorspellingen voor het komende jaar vrijgegeven. Het gaat om een zogenaamde "Black Swan Exercise", geïnspireerd op het boek The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable van Nassim Nicholas Taleb, een Amerikaans auteur, wetenschapper en voormalig derivatenhandelaar van Libanese afkomst.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Dekkingsgraad toch boven de 100, na moeilijk jaar

De huidige dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is gemiddeld 103%. en dat was ook precies de dekkingsgraad op 2 januari van dit jaar. Na een turbulent jaar, zijn we dus weer terug bij af.

De huidige dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is gemiddeld 103%. en dat was ook precies de dekkingsgraad op 2 januari van dit jaar. Na een turbulent jaar, zijn we dus weer terug bij af.

De gemiddelde dekkingsgraad is in het jaar 2012 zeer volatiel gebleken. Het hoogste punt werd bereikt in januari. De gemiddelde dekkingsgraad op basis van de driemaands gemiddelde rente, de toen geldende rekenmethode, lag toen op 105%. Het laagste punt werd bereikt in juni met een gemiddelde dekkingsgraad van 90%, ook berekend volgens het driemaands gemiddelde.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Hoop op deal VS steunt beurzen

Op de Europese beurzen werden dinsdag tijdens een rustige handelssessie overwegend kleine winsten geboekt. De hoop op een begrotingsdeal in de Verenigde Staten zorgde voor een voorzichtig optimisme onder beleggers.

De AEX-index in Amsterdam bleef in de middaghandel onveranderd op 343,39 punten door een verdere koersdaling van KPN. De MidKap-index klom 0,4 procent tot 531,90 punten. De beurzen in Parijs en Londen stegen 0,1 en 0,4 procent. Frankfurt klom 0,4 procent en bereikte eerder op de dag het hoogste niveau in 5 jaar tijd.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs