EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38756 tot 38760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 december 2012

AEX begint in de min

De beurs in Amsterdam is in de min begonnen. Beleggers wegen goed nieuws over de schuldeninkoop in Griekenland af tegen de politieke onzekerheid in Italië en gemengde macrocijfers uit China.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Griekenland overweegt heropening obligatie-terugkoopprogramma

Griekenland overweegt om het vorige week gelanceerde obligatie-terugkoopprogramma maandag te heropenen. Vrijdag verstreek de deadline voor private obligatiehouders om deel te nemen maar het aantal toezeggingen zou onder een vooraf beoogd bedrag van zo'n EUR30 miljard uitkomen, meldden bronnen zondagavond.

Het obligatie-terugkoopprogramma heeft als doel om ongeveer de helft van een bedrag van EUR62 miljard aan uitstaande leningen bij private kredietverstrekkers terug te kopen voor eenderde van hun nominale waarde. Hiermee zou het schuldniveau met zo'n EUR20 miljard worden verlaagd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

'AEX begint in mineur'

De beurs in Amsterdam opent maandag naar verwachting licht lager. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine verliezen beginnen. Eerder op de ochtend leken de aandelenmarkten nog met winsten aan de nieuwe handelsweek te beginnen dankzij goed nieuws uit Griekenland. De politieke onzekerheid in Italië en gemengde macrocijfers uit China wegen echter op het sentiment.

In Italië stapt Mario Monti nog deze maand op als premier, zodra het parlement een aantal financieel-economische maatregelen heeft genomen. Zijn voorganger Silvio Berlusconi maakte ondertussen bekend dat hij terug wil keren als premier na de vervroegde verkiezingen die naar verwachting in februari worden gehouden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Vrees voor recessie na krimp Japanse economie

De vrees voor een recessie in Japan nam maandag toe nadat de overheid bevestigde dat de economie van het land in het derde kwartaal is gekrompen. Net als bij een eerdere raming kwamen de rekenmeesters uit op een terugval van 0,9 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent vlak tot 1 punt hoger

De AEX opent maandag naar verwachting vlak tot 1 punten hoger, in reactie op een reeks macro-data uit China en de VS, waarbij de zorgen over de Europese schuldproblemen voortduren.

De AEX-index sloot vrijdag 0,4% hoger op 342,61 punten, de Midkap won 0,5% op 533,56 punten en de Smallcap eindigde vlak op 389,81 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs