EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38761 tot 38765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

AEX zakt licht weg

De AEX staat fractioneel lager. Daarmee blijft de AEX vrijwel rond het hoogste punt van het jaar noteren. Grote winnaar is Wolters Kluwer wint 4%, Wessanen keldert 7%.

De beurs in Amsterdam opende vlak. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. De markten blijven in de greep van de aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Bernanke fluit Wall Street terug

Aanvankelijk klonk er luid applaus op de banken van de investeerders toen de Federal Reserve gisterenavond aankondigde elke maand voor een bedrag van 45 miljard aan Treasuries in te kopen, vertrekkende vanaf de maand januari.

Al snel sloop er echter twijfel over de beursvloer en die twijfel nam nog toe toen Fed Chairman Ben S. Bernanke zijn traditionele persconferentie had gehouden. Bernanke legde namelijk uit dat de maatregel dat de monetaire stimulus het volledige effect van de ‘fiscal cliff’ niet zal kunnen opvangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Nikkei op hoogste niveau in 8 maanden

De beurs in Tokio is flink hoger geëindigd. Toenemende speculatie dat de Japanse centrale bank agressievere stimuleringsmaatregelen voor de economie zal nemen, zorgde voor een koopgolf op de Japanse beurs. De Nikkei sloot 1,7 procent hoger op 9.742,73 punten. Dat is het hoogste niveau in 8 maanden tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Nikkei op hoogste niveau in 8 maanden

De beurs in Tokio is donderdag flink hoger geëindigd. Toenemende speculatie dat de Japanse centrale bank agressievere stimuleringsmaatregelen voor de economie zal nemen zorgde voor een koopgolf op de Japanse beurs. De Nikkei sloot 1,7 procent hoger op 9742,73 punten. Dat is het hoogste niveau in 8 maanden tijd.

De stijging werd aangevoerd door de Japanse exportbedrijven, die profiteerden van een verzwakking van de Japanse yen. De verwachting dat de Bank of Japan na de verkiezingen van aanstaande zondag meer versoepelingsmaatregelen zal nemen duwde de Japanse munt ten opzichte van de Amerikaanse dollar tot het laagste niveau in 8,5 maand.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Europa bereikt akkoord over bankentoezicht

De ministers van Financiën van de 27 EU-landen zijn het in de nacht van woensdag op donderdag eens geworden over een toezichthouder op de bankensector. Dat meldden diverse aanwezigen bij de vergadering op Twitter, waaronder eurocommissaris Michel Barnier.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs