EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38766 tot 38770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Beurzen hopen op begrotingsdeal

De Europese beurzen wisten zich dinsdag op te trekken aan de hogere slotstanden van Wall Street. De hoop op een begrotingsdeal in de Verenigde Staten zorgde ook in Europa voor een positieve stemming.

,,We kabbelen rustig het jaar uit. De Amerikaanse politici zullen waarschijnlijk wel een akkoord bereiken over de begroting, want niemand wil de schuld van het mislukken van de onderhandelingen in zijn schoenen geschoven krijgen. In Amsterdam wint TNT op de hoop dat de overname door UPS toch doorgaat“, aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Staatsschuld in de VS: De Lange Termijn Grafiek

In the recent aftermath of the US just concluding its fourth consecutive fiscal year with a $1 trillion+ deficit, we have been flooded with requests to show how the current fiscal situation stacks up in a big picture context. Very big picture context. For all those requests, we present the following chart showing total US Federal debt/GDP as well as Deficit/(Surplus)/GDP since inception, or in this case as close as feasible, or 1792, which appears to be the first recorded year of historical fiscal data. We can see why readers have been so eager to see the "real big picture" - the chart is nothing short of stunning.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Kolen binnen tien jaar belangrijkste energiebron

Binnen tien jaar zijn kolen de meest gebruikte brandstof in de wereld en niet langer olie. Dat komt vooral door de grote vraag in China en India. Dat heeft Maria van der Hoeven, hoofd van het Internationaal Energie Agentschap (IEA), laten weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Spanje leent goedkoper

Spanje veilde leningen met een looptijd van 3 maanden tegen een rente van 1,2 procent. In november was dat nog 1,25 procent. Verder werden 6-maandsleningen geveild. Hier bedroeg de rente 1,6 procent, tegen 1,7 procent een maand eerder. De vraag lager hoger dan het aanbod. Madrid mikte vooraf op een opbrengst van 3,5 miljard euro.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Buitenlanders stappen in Spaanse 'bad bank'

Deutsche Bank, het Britse Barclays en de Franse verzekeraar Axa gaan meedoen aan de Spaanse 'bad bank', waarin slechte bankleningen worden ondergebracht.

Dat meldde de Spaanse overheid dinsdag. Vorige week werd al gemeld dat de Spaanse banken Santander, Caixabank, Banco Sabadell, Banco Popular en Kutxabank in de bad bank Sareb stappen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs