Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 38771 tot 38775
Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 23 oktober 2012

'Goud gaat met gemak de $2.000 bereiken...

Frank Holmes, executive officer van U.S. Global Investors, bespreekt bij Bloomberg de vooruitzichten voor goud. Hij verwacht dat de goudprijs in de komende tijd verder zal gaan oplopen en met gemak de grens van de $2.000,- per troy ounce zal bereiken. Dit komt volgens hem vooral doordat de centrale banken de geldkranen wereldwijd open hebben gezet.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 23 oktober 2012

EU... Vaarwel Nederland... Een heldere kijk op zaken ... Aktie

Het eerste plan van aanpak van de heer Schultz is dan ook om unanimiteit af te schaffen en dit wil hij uiteindelijk bereiken door een Verenigde Staten van Europa te creëren. Hij wil dus alle nationale regeringen afschaffen (of omtoveren in een soort provinciaal bestuursorgaan) en vervangen door één Europees parlement en één Europese regering. Waarom? Nou omdat de Verenigde Staten één markt, één munt, één centrale bank, één parlement en één regering hebben. Dit werkt want de financiële markten vertrouwen de VS, aldus de voorzitter. Maar de EU heeft dit alles ook op de laatste twee punten na en daarom moet daar dus verandering in komen. Dat onze ongekozen Duitse boekhandelaar weinig kaas heeft gegeten van financiële markten is maar al te duidelijk. Tevens vergelijkt hij ook appels met peren.

Bron: optieblog.nl
Geplaatst: dinsdag 23 oktober 2012

Beurs in Baumgartner-modus

Als het aan technisch analist Tom DeMark ligt, dan is het binnenkort gedaan met de rally. DeMark voorziet een top in de komende 10 tot 12 handelsdagen, voor de rest van dit jaar.

Dus beren, voordat jullie allemaal dansend in de kamer vol in de puts stappen…. hij verwacht een hogere top (1,478.03 tot 1,485.33) om daarna in Baumgartner-modus lagere regionen op te zoeken.

Tegen CNBC zei DeMark het volgende: ‘De algemene trend van de markt is zeker weten naar beneden gericht, en we zullen een lange daling tegemoet gaan. We hebben de highs dit jaar gezien.’

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 23 oktober 2012

Europees Parlement op ramkoers met lidstaten

Het Europees Parlement zoekt de confrontatie met de lidstaten over de Europese uitgaven volgend jaar. Het parlement wil absoluut niet beknibbelen op de begroting voor 2013.

Dat bleek in het parlement in Straatsburg. Een meerderheid stemde voor het terugdraaien van de besparingen die de lidstaten eisen.

Het EP steunt de voorstellen van de Europese Commissie in Brussel om de begroting 2013 met 6,8 procent te laten stijgen naar 137,9 miljard euro. Volgens de EU-lidstaten is een stijging van 2,79 procent meer dan voldoende.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 23 oktober 2012

'Griekse coalitie in cruciaal overleg'

De Griekse regeringscoalitie voert een "cruciaal'' overleg over het bezuinigingspakket dat Griekenland moet doorvoeren in ruil voor financiële hulp van het IMF en de Europese Unie, laat een woordvoerder van de regering weten.