EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38786 tot 38790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Japanse beurs sluit jaar hoger af

De Japanse Nikkei-index is vrijdag, de laatste handelsdag van het jaar in Japan, hoger gesloten. Speculatie dat de centrale bank van het land meer monetaire maatregelen gaat nemen zorgde voor een positief sentiment onder beleggers.

De hoop op ingrijpen van de Bank of Japan werd gevoed door tegenvallende macro-economische data. Zo bleek de industriële productie in november veel sterker te zijn gedaald dan verwacht. De toonaangevende Nikkei sloot 0,7 procent hoger op 10.395,18 punten. Eerder dit jaar bereikte de graadmeter een dieptepunt op 8238,96 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Topoverleg Obama over fiscal cliff

De Amerikaanse president Barack Obama voert vrijdag gesprekken met leiders van de Democraten en Republikeinen.

Hij hoopt daarbij de impasse in het begrotingsoverleg in de Verenigde Staten te doorbreken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Ondernemers in twintig jaar niet zo somber gestemd

Het laatste jaar dat kmo's nog zo pessimistisch gestemd waren, was in 1993. Dat zegt ondernemersorganisatie Unizo, bericht de krant De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

'Als je een groot bedrijf leidt en je niet aanneemt dat Europa er zo slecht voor staat, maak je jezelf dingen wijs&#

Paul Polman, CEO van Unilever, liet zich tijdens een interview met Bloomberg ontvallen dat “de Verenigde Staten geconfronteerd worden met de opmars van een lagere klasse die geheel afhankelijk is van de overheid.” Daarmee verwijst hij naar de 46 miljoen Amerikanen die afhankelijk zijn van uitkeringen om voedsel te kopen.

Met deze uitspraak lijkt Polman zich achter een verkiezingstoespraak van Mitt Romney te scharen, waarin de Republikeinse presidentskandidaat achter gesloten deuren beweerde dat “47% van de Amerikanen altijd voor Obama zullen stemmen en zichzelf zien als slachtoffers die vinden dat de overheid verantwoordelijk voor hen is.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Kijken! Documentaire over het falen van ons systeem.

The modern day Four Horsemen continue to ride roughshod over the people who can least afford it. Crises are converging when governments, religion and mainstream economists have stalled. 23 international thinkers come together and break their silence about how the world really works and why there is still hope in re-establishing a moral and just society. Four Horsemen is free from mainstream media propaganda, doesn't bash bankers, criticize politicians or get involved in conspiracy theories. The film ignites the debate about how we usher a new economic paradigm into the world which, globally, would dramatically improve the quality of life for billions.

Lees verder op movie2k.to
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs