EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38796 tot 38800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Grondstoffen ‘Super Cycle’ is halverwege

De ‘supercyclus’ bij de grondstoffen is verre van achter de rug, zo lazen we gisterenavond in een rapport van Goldman Sachs Group. De wereldeconomie is aan de beterhand en dat zal zich onvermijdelijk vertalen in een stevige vraag naar grondstoffen allerhande. De super cyclus is pas halverwege, zoals we tussen de lijn door konden verstaan.

Jeffrey Currie, Goldman’s head of commodity research, bekeek de situatie op de markt en kwam tot de conclusie dat een hogere consumptie van grondstoffen gepaard gaat met een beperkte onmiddellijke beschikbaarheid. Daardoor kunnen de prijzen alleen maar verder blijven stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Wall Street opent hoger na banenrapport

In New York zijn de Amerikaanse effectenbeurzen vrijdag hoger geopend. De stemming werd gesteund door een sterk Amerikaans banenrapport.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na opening van de beurs 0,3 procent hoger op 13.111 punten. De brede S&P 500 klom 0,4 procent tot 1419 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg ook 0,4 procent tot 3001 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Fiat schrapt 1.500 banen in Polen

Het Poolse filiaal van de Italiaanse autobouwer Fiat heeft bekendgemaakt dat het 1.500 banen gaat schrappen, ofwel een derde van het aantal jobs in de fabriek in Tychy, in het zuiden van het land. Oorzaak zijn de moeilijkheden op de Europese markt, waar het grootste deel van de Poolse productie naartoe gaat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Werkloosheid VS onverwacht gedaald

Het werkloosheidspercentage in de Verenigde Staten is in november gedaald tot 7,7 procent. Dat meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid vrijdag. In oktober zat nog 7,9 procent van de beroepsbevolking zonder werk.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Werkloosheidscijfers VS veel beter dan verwacht

In november kwamen er 146.000 banen bij in de VS, dat is veel meer dan de 80.000 die waren verwacht. De AEX schiet omhoog.

De werkloosheid in de VS daalde in november van 7,9% naar 7,7%, terwijl juist op een toename tot 8,0% was uitgegaan.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs