EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38811 tot 38815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Mythe: Sparen is slecht voor de economie

Sparen heeft de laatste tijd een slechte naam gekregen. Zeker in slechte tijden laat de politiek weten dat er teveel gespaard wordt en dat vindt zij niet goed. De consumptie daalt en dat is een reden voor de overheid om de bestedingen op te voeren. Maar sparen is zeker niet slecht voor de economie.

Sparen is het afzien van consumptie. Daarom denkt men al snel dat de vraag daalt. Maar voor deze consumptie komen investeringen in de plaats.

Lees verder op meervrijheid.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Kredietverlening aan ondernemingen daalt voor het derde trimester op rij

De economische context weegt op de kredietverlening aan ondernemingen, want al voor het derde trimester op rij daalt de kredietverlening aan ondernemingen. Dat blijkt uit de jongste cijfers van de driemaandelijkse barometer voor ondernemingskredieten van Febelfin. Er zijn bijkomende stimuli nodig om de daling te stuiten, aldus Febelfin. In september bedroeg de omloop aan kredieten 129 miljard euro, of opnieuw het niveau van september vorig jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Apothekers houden het niet meer vol

Apothekers draaien zwaar verlies, moeten daardoor mogelijk personeel ontslaan en zijn ook niet meer in staat voldoende zorg te leveren aan hun patiënten. De Tweede Kamer moet hier een einde aan maken, vindt apothekerskoepel KNMP.

Daartoe wordt in een brandbrief aan onder anderen minister Edith Schippers van Volksgezondheid opgeroepen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Voorzichtige winsten op Europese beurzen

De Europese beurzen sloten dinsdag met bescheiden winsten. De stemming werd gesteund door een onverwachte stijging van het Duitse beleggersvertrouwen. Ook koesterden beleggers een sprankje hoop dat de zogeheten 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten kan worden afgewend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Het grote geld rekent op een herstel van de Amerikaanse vastgoedmarkt

Is de onroerend goed markt in de VS nu eindelijk weer boven water? Voldoende signalen wijzen in die richting en worden sterker en sterker. Een bijzonder sterk signaal is dat het grote geld opnieuw zijn weg naar de Amerikaanse vastgoedmarkt heeft gevonden.

De situatie is echter helemaal anders dan enkele jaren geleden alvorens de vastgoed bubbel implodeerde. Toen ging de voorkeur van de investeerders vooral interesse hadden voor hypotheken op basis van afgeleide producten die toelieten om met een hefboomeffect op prijsstijgingen in te spelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs