EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38821 tot 38825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Beurs levert licht in

Op Euronext Brussel eindigde de Bel20 0,13 procent lager op 2.439,67 punten. Bekaert en Nyrstar gooiden hoge ogen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Europa presenteert pistes tegen jeugdwerkloosheid

België en de andere landen van de Europese Unie moeten een jeugdgarantieregeling invoeren, vindt de Europese Commissie. Het mechanisme zorgt ervoor dat alle jongeren tot 25 jaar binnen de vier maanden nadat ze afgestudeerd of werkloos zijn geworden een job hebben, voortgezet onderwijs kunnen volgen of een leerlingencontract of een stageplaats aangeboden krijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

'Duitse modeleconomie censureert armoede gewoon weg'

In september stuurde het Duitse Ministerie van Arbeid de eerste versie door van zijn armoederapport. Deze versie moest geheim blijven en enkel de uiteindelijke, goedgekeurde versie zou worden openbaar gemaakt. Maar de eerste versie kwam nu toch in handen van de pers. Wat blijkt? Het rapport  werd  flink 'aangepast’ voordat het door de federale overheid werd goedgekeurd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Citigroup schrapt wereldwijd 11.000 banen

De Amerikaanse zakenbank Citigroup gaat wereldwijd 11.000 banen schrappen, zo maakte het bedrijf woensdag bekend. Als gevolg van deze ontslagronde verliest 4% van de mensen die bij deze bank werken hun baan. Door deze reorganisatie denkt Citigroup haar winstgevendheid te kunnen vergroten. Aan personeelskosten kan een besparing worden gerealiseerd van $1,1 miljard per jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Geen plaats voor Europa in G-2

Europa zal steeds verder achterop blijven hinken in een 'G2-wereld' die gedomineerd wordt door de V.S. en China. Dat schrijft Willem Buiter, hoofdeconoom bij Citigroup, in een rapport over de vooruitzichten voor 2013 en de daaropvolgende jaren. Ambrose Evans-Pritchard van The Telegraph gaat grotendeels akkoord met het rapport.

Het verschil in groei tussen de V.S. (+2,2%) en de eurozone (-0,4%) is groter dan eender welk jaar sinds 1993 en volgens de Nederlander Buiter zal dit verschil het komende decennium enkel maar vergroten. Het resultaat is dat Europa zal blijven krimpen terwijl de V.S. en China groeien en de opkomende economieën (zeer langzaam) hun achterstand inhalen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs