EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38826 tot 38830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Kosten bestuur pensioenfondsen sterk gestegen sinds 2008

Het FD bericht vandaag dat de beheerskosten van pensioenfondsen de laatste jaren sterk zijn gestegen. Ondanks het feit dat de dekkingsgraad sinds 2008 nog maar nauwelijks verbeterde zijn de kosten van het beheer met maar liefst 61% gestegen. Op het totaal beheerde vermogen lijkt de stijging van de kosten van $3,6 naar $6,2 miljoen misschien wisselgeld, maar zonder aanzienlijk betere prestaties van de fondsen is de stijging niet te verantwoorden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Bank of America Merrill Lynch ziet Wall Street hoge toppen scheren in 2013

Nog een jaar van matige economische groei in combinatie met de steeds aanwezige kans dat de Eurocrisis zal opflakkeren, de vooruitzichten voor het beursjaar 2013 zien er op het eerste gezicht niet zo denderend uit. Maar schijnt bedriegt, als we de analisten van één van de grootste banken in de wereld mogen geloven.

Bank of America Merrill Lynch ziet de beurs van Wall Street namelijk hoge toppen scheren in 2010. De Standard & Poor’s 500 is op weg naar 1.600 punten, met de ruggensteun van een (eindelijk) overtuigend herstel van de Amerikaanse huizenmarkt. Als bonus zal ook China economisch de beste beentjes voor zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Japanse beurs blijft maar winst maken

De beurs van Tokio eindigde op het hoogste peil in meer dan zeven maanden, na positief nieuws over industriële orders en de dalende yen. De beurzen in Azië gaan al tien dagen de hoogte in, de langste winstreeks in drie jaar voor de MSCI Asia Pacific Index. Dat berekende het financiële persagentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

'Hogere opening AEX'

De beurs in Amsterdam opent woensdag naar verwachting hoger. Ook de andere Europese beurzen zullen met winsten beginnen. De hoop op een oplossing voor de dreigende Amerikaanse begrotingscrisis zorgt voor optimisme onder beleggers.

,,De AEX begint 1 punt hoger in navolging van de positieve stemming in Azië en New York. De rally duurt voort. De hoop op een deal over de aanpak van het begrotingstekort in de VS waarmee de fiscal cliff wordt vermeden blijft de stemming ondersteunen. Verder is het wachten op het rentebesluit van de Fed'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Wellink: ECB-toezicht is noodoplossing

Het toezicht op de Europese banken kan niet permanent in handen worden gelegd van de Europese Centrale Bank (ECB). Dat stelt de voormalige centralebankpresident Nout Wellink in een interview met de Duitse krant Handelsblatt dat dinsdag wordt gepubliceerd.

Op korte termijn is er geen alternatief voor de beslissing om de ECB verantwoordelijk te maken voor het toezicht, stelt Wellink. ,,Maar die oplossing voor de korte termijn kan niet permanent worden.''

Lees verder op beurs.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs