EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38841 tot 38845
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

GFMS: Zilverprijs kan met 38% stijgen in 2013

GFMS: Zilverprijs kan met 38% stijgen in 2013 Thomson Reuters Gold Fields Mineral Services (GFMS) verwacht dat de zilverprijs volgend jaar met wel 38% kan stijgen als gevolg van een toenemende vraag van beleggers. Ook draagt een toenemende vraag naar zilveren sieraden vanuit China bij aan een mogelijke prijsstijging van het edelmetaal. De vraag naar zilver voor de productie van zonnepanelen zal volgens het GFMS juist lager uitvallen dan eerder werd aangenomen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Kwaliteit erts van grote goud- en zilvermijnen daalt

Kwaliteit erts van grote goud- en zilvermijnen daalt SRSrocco van SilverDoctors heeft een aantal grafieken samengesteld die laten zien hoe de ertskwaliteit van een aantal grote goud- en zilvermijnen de laatste jaren omlaag is gegaan. Het is gebruikelijk dat gedurende de levensduur van een mijn de ertskwaliteit steeds minder wordt, maar nu gebeurt dat tegelijkertijd bij de grootste goud- en zilvermijnen. De grafieken laten zien dat de winning van edelmetaal steeds kostbaarder wordt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Johnson Matthey: Platinatekort van 400.000 troy ounce in 2012

Johnson Matthey: Platinatekort van 400.000 troy ounce in 2012 Johnson Matthey, een bekende raffinaderij en distributeur van edelmetalen, heeft voorspeld dat de productie van platina over heel 2012 waarschijnlijk 400.000 troy ounce lager zal uitvallen dan normaal. De oorzaak wordt gevonden in de stakingen in de Zuid-Afrikaanse mijnbouwsector, die ongeveer driekwart van de wereldwijde productie van platina voor haar rekening neemt. Door de stakingen en werkonderbrekingen van afgelopen zomer hebben verschillende mijnen beneden hun normale productieniveau gedraaid.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Israƫlische raket doodt Hamasleider in Gaza

Een Israƫlische raketaanval heeft woensdag in Gaza-Stad het leven gekost aan Ahmed al-Jaabari, een leider van de Islamitische Verzetsbeweging Hamas.

Een Israƫlische raketaanval heeft woensdag in Gaza-Stad het leven gekost aan Ahmed al-Jaabari, een leider van de Islamitische Verzetsbeweging Hamas.

Volgens hulpverleners zijn twee leden van Hamas omgekomen bij de aanval op de auto waar ze in reden. Israƫl heeft laten weten dat de militaire chef van Hamas, Jaabari, is gedood bij een van de raketaanvallen op de Gazastrook.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Wall Street begint met winst

In New York zijn de Amerikaanse beurzen woensdag met winst begonnen. De stemming werd gesteund door beter dan verwachte kwartaalcijfes van Cisco Systems. Beleggers wachten nog op de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank en op een toespraak van president Barack Obama.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs