EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38846 tot 38850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

3 slimme ruilmiddelen voorbij de euro

Leven zonder geld is niet onmogelijk, dat bewees Mark Boyle al. Hij leefde 2,5 jaar zonder geld en slaagde hier prima in.

Leven zonder geld is niet onmogelijk, dat bewees Mark Boyle al. Hij leefde 2,5 jaar zonder geld en slaagde hier prima in.

Maar een ruilmiddel is ook weer niet zo’n gek idee, de vraag is alleen of de euro alleen goed genoeg is. Daarom worden, ook in Nederland, alternatieven bedacht in de vorm van zogenaamde ‘community currencies’. Op de website Goedezaken.info vind je gesprekken met vertegenwoordigers van zulke betaalsystemen.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Crisis raakt vooral kleine bedrijven

De crisis in Nederland treft vooral bedrijven in de maatschappelijke dienstverlening. Met name de kinderopvang, het transport, de grafische sector en de detailhandel hebben het zwaar. Dat geldt ook voor de financiële sector, blijkt uit onderzoek van de Volkskrant.

Dit jaar gingen al bijna 7700 bedrijven over de kop, 21 procent meer dan in 2011. De Volkskrant spreekt van een faillissementsgolf. Opvallend is dat de schade in de horeca meevalt en dat het aantal faillisementen in de schoonmaak en de beveiliging zelfs fors is teruggelopen.

[...]

Lees verder op NOS.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Apple zakt opnieuw op negatief Wall Street

De aandelenbeurzen op Wall Street stonden vrijdagavond op een licht verlies. De slepende onderhandelingen over de Amerikaanse begroting hielden veel beleggers aan de zijlijn. De gematigde ontvangst van de nieuwe iPhone in China zette het aandeel Apple opnieuw op verlies.

Na bijna 4 uur handel stond de Dow-Jonesindex 0,1 procent lager op 13.154 punten. De S&P 500 zakte 0,3 procent tot 1415 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq leverde 0,5 procent in tot 2978 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit licht hoger

De Amsterdamse beurs is vrijdag met een lichte winst gesloten, na een handelsdag die zich kenmerkte door een afwachtende houding met het oog op de onderhandelingen omtrent de dreigende fiscal cliff.

De AEX-index sloot vrijdag 0,2% hoger op 344,39 punten, de Midkap won 0,1% op 531,61 punten en de Smallcap eindigde 0,3% hoger op 398,02 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Beurs wint ruim halve procent

Euronext Brussel trekt met winst het weekend in. De Bel20 ging 0,62 procent hoger tot een slot van 2.457,80 punten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs