EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3886 tot 3890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 april 2017

27-jarige multimiljonair deelt 5 dingen die hij leerde over (veel) geld

Duncan Riach is een jonge self-made miljonair. Hij verdiende zijn fortuin via een technologie startup in Silicon Valley. Als jonge kerel was hij op zijn 27e al multimiljonair. En die rijkdom leerde hem het een en ander over geld. In tegenstelling tot je zou verwachten, heeft rijkdom ook verschillende nadelen.

Iedereen wil rijk worden. Maar wie rijk is, zal je vertellen dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Niet-rijke mensen zullen dan weer zeggen dat rijke mensen gemakkelijk praten hebben.

Daarom vertelt Duncan Riach wat hij leerde uit zijn rijkdom.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Een reus op lemen voeten

Onlangs ontmoette president Trump zijn Chinese evenknie Xi. De VS en China: twee landen die samen goed zijn voor een kwart van de wereldhandel. Maar de Amerikanen zijn hier de bovenliggende partij. 'En niet zo’n beetje ook', zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Bank of England wil weten hoe banken zich voorbereiden op Brexit

De Bank of England (BoE) wil van alle financiële instellingen die zaken doen over de grens, weten hoe zij zich voorbereiden op het aanstaande vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

Het gaat zowel om Britse banken als om vestigingen van bijvoorbeeld Amerikaanse en Europese banken die vanuit Londen zaken doen met andere EU-lidstaten,  zegt gouverneur Mark Carney van de Britse centrale bank vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Kredietverlening stagneert voor het eerst sinds 2008

De kredietverlening aan bedrijven en industrie in de Verenigde Staten lijkt opnieuw te stagneren, een ontwikkeling die in 2008 voor het laatst werd waargenomen. Een zorgwekkende ontwikkeling, want dat was het jaar waarin de grote financiële crisis uitbrak. Ook de crisis van begin deze eeuw werd voorafgegaan door een periode waarin de kredietverlening aan bedrijven stagneerde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Beleggers zien meer risico in Franse staatsobligaties

De politieke onzekerheid in aanloop naar de verkiezingen in Frankrijk heeft ook zijn weerslag op de obligatiemarkt. Was de rente van een Franse staatsobligatie in augustus vorig jaar slechts 22 basispunten hoger dan een Duitse 10-jaars rente, sindsdien is de zogeheten ‘spread’ opgelopen tot 71 basispunten. 

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs