EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38861 tot 38865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Hogere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen dinsdag naar verwachting hoger openen. De handel zal vooral in het teken staan van de Amerikaanse centrale bank, die vandaag begint aan een tweedaagse beleidsvergadering.

Ook blijft de blik gericht op de begrotingsonderhandelingen in Washington.

Economen verwachten dat de Federal Reserve woensdag na afloop van de laatste beleidsvergadering van het jaar een nieuwe opkoopronde van schatkistpapier zal aankondigen. Het programma van de centrale bank dient ter vervanging van het stimuleringsprogramma 'Operation Twist', dat eind dit jaar afloopt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Noord-Amerika is in 2025 energie-exporteur'

Noord-Amerika zal dankzij een forse stijging van de olie- en gasproductie in 2025 een exporteur zijn van energie. Dat stelt de Amerikaanse olie- en gasreus ExxonMobil.

Noord-Amerika zal dankzij een forse stijging van de olie- en gasproductie in 2025 een exporteur zijn van energie. Dat stelt de Amerikaanse olie- en gasreus ExxonMobil.

Volgens het concern zal het continent meer dan de helft van de groei van onconventionele bronnen, zoals schaliegas en -olie, voor zijn rekening nemen. De afgelopen jaren nam schaliegas al een enorme vlucht in de Verenigde Staten. Daardoor werd het land voor zijn energievoorziening minder afhankelijk van de import.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Handelstekort VS groeit met 4,9% naar $42,2 miljard

Het Amerikaanse ministerie van handel heeft dinsdag bekendgemaakt dat het handelstekort van de VS in oktober opnieuw is toegenomen. De export zag de grootste daling in bijna vier jaar tijd en woog zwaarder mee dan de daling van de import in dezelfde maand. Het cijfer laat zien dat Amerika er nog steeds niet in slaagt om haar handelstekort terug te dringen, ondanks het beleid van de centrale bank dat erop gericht is de waarde van de dollar te ondermijnen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Spanje treffend bewijs van machteloosheid Europa

Europa heeft tot dusver alle problemen voor zich uitgeschoven, maar eigenlijk doen ook sommige individuele lidstaten hetzelfde. Frankrijk weigert bijvoorbeeld ingrijpende hervormingen door te voeren, terwijl ook onze premier Elio di Rupo en zijn regering heilige huisjes zo ver mogelijk links laten liggen.

Het land dat het tot dusver het bruinst heeft gebakken, is echter Spanje. Eigenlijk hebben de Spanjaarden dringend behoefte aan externe hulp, maar Madrid blijft koppig de boot afhouden. De Spanjaarden gaan namelijk niet akkoord met het feit dat hun zware voorwaarden zouden opgelegd worden.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Bank of America: Goudprijs eind 2014 naar $2.400 per troy ounce

Bank of America verwacht dat de goudprijs eind 2014 een niveau zal bereiken van $2.400 per troy ounce, een stijging van 40% ten opzichte van de goudprijs op het moment van schrijven. De afgelopen tien jaar steeg de goudprijs jaarlijks met gemiddeld 18%, dus Bank of America impliceert hiermee dat die trend zich nog zeker twee jaar voort zal zetten in het huidige tempo.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs