EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38861 tot 38865
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Eurozorgen wegen op beurzen

De Europese beurzen gingen woensdag licht omlaag. De focus bleef gericht op de crisis in de eurozone, waar de industriële productie sterker afnam dan verwacht en de Griekse economie verder is gekrompen. Daarnaast worden er in de zuidelijke lidstaten massale stakingen gehouden tegen het bezuinigingsbeleid.

,,Het teleurstellende slot van de Amerikaanse beurzen zet de handel in Europa onder druk. Inmiddels wijzen de Amerikaanse openingsindicatoren wel op een herstel van Wall Street. De sterke cijfers van Cisco bieden daarbij steun. Verder loopt het cijferseizoen deze week ten einde. In Amsterdam komen Ahold en SBM donderdag als laatste grote fondsen nog met de resultaten'', aldus handelaar Erik Nugteren van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Duitse bunds lager de middag in

Duitse bunds zijn de ochtendhandel woensdag lager doorgekomen waarbij beleggers bij een gebrek aan duidelijkheid over de problemen rondom Griekenland en de fiscal cliff terughoudend bleven op de aandelenmarkten, maar zich niet massaal wendden tot de 'veilige' beleggingen in het Duitse staatspapier.

Uit data van het Griekse statistiekbureau Elstat bleek woensdagochtend dat de economie van het land in het derde kwartaal verder is gekrompen. Het bruto binnenlands product daalde in de afgelopen verslagperiode op jaarbasis met 7,2%. Het betrof een eerste raming.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

IMF: echte oplossing vinden voor Griekenland

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wil dat er een "echte'' oplossing komt voor de economische problemen van Griekenland. Dat stelde IMF-directeur Christine Lagarde tijdens een bezoek aan Maleisië.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

3-jaarsrente Italië laagst sinds oktober 2010

Italië heeft dinsdag de beoogde 3,5 miljard euro opgehaald met een veiling van 3-jarige staatsobligaties en betaalde daarop de laagste rente sinds oktober 2010. Veilingen van 7- en 11-jarige staatsobligaties brachten nog een 1,5 miljard euro op.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Werkgevers beknibbelen op salarissen

De gemiddelde totale loonstijging komt in 2012 uit op 1,9 procent. In 2011 bedroeg de stijging nog 2,1 procent. Werknemers leveren in op koopkracht, omdat de inflatie dit jaar hoger ligt dan de loonstijging.

Op secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en vergoedingen, is eveneens bezuinigd. Zo zet een groeiend aantal werkgevers het ouderdomspensioen om naar een spaarsysteem, de zogeheten beschikbare premieregeling.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs